Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Pekelná výzva 9.9. 2013

9. 09. 2013 | Televizní tipy
Soutěžní pořad Pekelná výzva je opravdu netradiční, to ví už každý. Jeho čtvrté pokračování ale bude přímo speciální. Iva Pazderková nebude trápit, týrat a zesměšňovat jen tak někoho. O výhru až sto tisíc korun se pro tentokrát v show Pekelná výzva s datem 9.9. 2013 utkají hvězdy rádia Evropa 2 v čele s Patrikem Hezuckým! A nemyslete si, že moderátorskou pětici ve složení Markéta, Nasty, Ondra, Martin a Patrik bude Iva nějak šetřit…

VIP Pekelná výzva – 9.9. 2013:


Doposud jste je znali hlavně podle jejich hlasů, které se na vás z éteru Evropy 2 linou den co den. Ale tipli byste si, kdo z nich o půlnoci probudil celou vesnici, když se pod parou s přáteli vloupal do zvonice, kde rozezněli zvon jako hrom? Po kom z nich bylo v jeho pouhých šesti letech vyhlášené celostátní pátrání, jelikož utekl z pionýrského tábora, kde se štítil latríny? A kdo od svých třiadvaceti let vypadá stejně a tvrdí, že tak to také zůstane?

VIP Pekelná výzva 9.9. 2013To se dozvíte již toto pondělí 9.9. 2013 od 20.15 na Prima COOL. Už v prvním kole se budete dusit smíchy. A soutěžící zase moukou, o odpověď se totiž budou hlásit tak, že v misce plné mouky budou muset bez použití rukou najít kousek jablka.

Chtě nechtě tak spoustu mouky nejen spolknou, ale i vdechnou a ať budou plivat sebevíc, budou jí mít plnou pusu. „Mně se normálně dělá štrúdl v puse,“ bude ve VIP Pekelné výzvě s datem 9.9. 2013 vtipkovat Nasty, který se na rozdíl od Patrika pustí do hledání jablíček vskutku vehementně a mouku bude vykašlávat snad ještě ve druhém kole.

Druhé kolo show VIP Pekelná výzva s datem 9.9. 213 bude pro peněz chtivé moderátory opravdu děsivé, jelikož budou jíst pekelně pálivé wasabi. A zatímco křehká zprávařka Markéta ani nehne brvou, když tuto pálivou pohromu začne jíst, její mužští kolegové budou rudí jako raci, potečou jim slzy a div nezačnou skuhrat jako malé holky!

Ondrův rozhled se mu proto moc nevyplatí. Body sice získá, ale to utrpení! „Nechtěl bych bejt chytrej jako ty,“ bude se smát Nasty, pro něhož bude konzumování wasabi takovou hrůzou, že dokonce odmítne odpovědět, i když správnou odpověď zná.

V dalším kole už nepůjde o vědomosti, dokonce ani nikdo nezapláče. Ponese se v duchu biblického páru Adama a Evy, jelikož soutěžící dostanou za úkol obléknout důchodce v rouše Adamově. Mladí moderátoři se trochu zděsí, co že je to ve stáří čeká, křivky jejich figurantů už totiž dávno nejsou ladné.

Konečně si vyzkoušíš, jaké to je ženu obléknout a ne naopak,“ bude si z fešáka Nastyho utahovat Iva Pazderková, kterou budou rádioví matadoři při další disciplíně doslova šokovat.

Vy děláte v rádiu a neznáte písničky a kapely?“ podiví se moderátorka soutěže Pekelná výzva, když si soutěžící spletou Mekyho Žbirku s Elánem, anebo nebudou tušit, kdo tvoří legendární kapelu Depeche Mode.

Na vině bude zřejmě dehonestující rozptylování soutěžících. Ti se budou muset hlásit o slovo sedící se staženými kalhotami v kadibudce tak, aby zmenšili množství svých tělesných tekutin. Úkoly se navíc budou většinou týkat zpívání, což se s dentálním roztahovadlem dělá sakra těžko.

Který ze soutěžících bude ve čtvrtém kole nejvyčůranější a získá možnost vyhrát až sto tisíc korun? Bude mít Patrik Hezucký své pověstné štěstí, díky němuž vyhrává jednu soutěž za druhou? A jak se moderátoři vyrovnají s tím, že nebudou za hvězdy, ale svou účast ve hře přímo protrpí? Na to se podívejte ve VIP Pekelné výzvě již v pondělí 9.9. 2013 ve 20.15 na Prima COOL.

Speciální VIP Pekelná výzva v pondělí 9.9. 2013 od 20:15 na Prima Cool

Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku VIP Pekelná výzva 9.9. 2013:

VIP Pekelná výzva 9.9. 2013
VIP Pekelná výzva 9.9. 2013
VIP Pekelná výzva 9.9. 2013
VIP Pekelná výzva 9.9. 2013
VIP Pekelná výzva 9.9. 2013
VIP Pekelná výzva 9.9. 2013
VIP Pekelná výzva 9.9. 2013
VIP Pekelná výzva 9.9. 2013
VIP Pekelná výzva 9.9. 2013
VIP Pekelná výzva 9.9. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !