Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 10.1. 2013 – Petr Koukal

10. 01. 2013 | Televizní tipy
Čtvrteční VIP Prostřeno patří pánům, dámy už mají odvařeno. Kateřinu Macháčkovou a Kateřinu Neumannovou pohostí sportovec Petr Koukal a zpěvák Standa Hložek. Budou to večírky v domácím prostředí, ale zábava se odehraje mimo něj. Kdo promrzne v kryokomoře, kdo na trati a kdo si vezme na vaření výpomoc? Uvidíte!

VIP Prostřeno 10.1. 2013 – Petr Koukal:


Dvojnásobný účastník olympiády a náš přední badmintonista Petr Koukal ve VIP Prostřeno s datem 10.1. 2013 vzpomíná. „Během posledních dvou let jsem si prožil velmi nepříjemné zkušenosti se zákeřnou nemocí. Jsem šťastný, že jsem se z toho vyléčil, ale dívám se na svět úplně jinak než dřív,“ říká reprezentant, který se touží dostat do první světové desítky, proto mu nezbývá moc času na přátele a koníčky – víno a hodinky.

VIP Prostřeno 10.1. 2013 – Petr KoukalBadminton je rodinná tradice, hrál ho tatínek, Petr držel raketu v ruce už jako batole. Své hosty pozve do malého, ale útulného bytu, kam se toho ale prý hodně vejde. Snad i naše VIP čtveřice. Petr Koukal, který uvaří v pořadu Prostřeno s datem 10.1. 2013 jako první nemusí teplou zeleninu, ale miluje maso, brambory, česnek a šlehačku.

„Bude to tříchodové VIP Prostřeno menu s pikantními krevetami, argentinskou svíčkovou a opečenými bramborami a pepřovo-smetanovou omáčkou. Recept na dezert je nevšední – štíhlé nudle se sušeným ovocem a ořechy. Je to zdravá forma dezertu pro sportovce, jsem zvědavý, co tomu budou říkat,“ plánuje hostitel. Vaření v moderní kuchyňce s barovým pultem jde Petrovi od ruky, milovník vína nepodcení ani výběr ušlechtilého moku.

Sázka na maso je u kluka a u sportovce zcela logická,“ těší se na masový recept - biftek milovnice steaků Katka Neumannová. „Meníčko je chlapský, jasný, účelový,“ líbí se nabídka také zpěváku Hložkovi. „Prostírání v mládežnickém bytě je strohé a zasedací pořádek neodpovídá etiketě, ale to všichni pochopí,“ doufá Petr Koukal. Na šmejdění stačí jen otočka na barové židli o 360 stupňů, je to bleskové. Sedne si vůbec kuchař, bude mít kam a stihne se vůbec najíst? To uvidíme ve VIP Prostřeno s datem 10.1. 2013.

Překvapil mě, jak se u té plotny dokáže otáčet,“ chválí kuchaře Standa. „Těší mě, že mě podezírají, že vařím často,“ směje se Petr Koukal. „Rozhodně to tak není a o to víc mě to těší…“ Kateřina Macháčková ocení, že Petr Koukal nezapomněl nahřát talíře. „Miluju steaky, miluju bifteky a málokdy v životě jsem jedla tak šťavnatej a akorát měkkej biftek,“ rozplývá se herečka nad hlavním chodem a výborným receptem.

„Klobouk dolů,“ báječně si pochutná i Standa. „Dlouho jsem nejedl už nic tak dobrého,“ chválí soupeře. Pak mu ale zmrzne úsměv. Proč si měli hosté vzít sportovní oblečení do haly? Čeká je snad badmintonový souboj? To uvidíme ve VIP Prostřeno s datem 10.1. 2013.

Kryokomora mě dostala, nikdy jsem v ní nebyla,“ přiznává kolegyně Katka Neumannová. Standa se bojí, aby v něm nezmrzl ten dobrý biftek, zimu nenávidí. Zato nejstarší Kateřina Macháčková jde odvážně do všeho a bere to jako úžasný zážitek. Rozmrznou soupeři u racionálního dezertu pro sportovce? Zachutná návštěvě proteinová energetická pochoutka?

Myslím, že by mohl chutnat mojí dceři,“ myslí si o posledním chodu Katka Neumannová. „Byl to uvolněný večer, pěkně to odsejpalo, to mám ráda,“ zhodnotí třetí večer zlatá olympionička a mluví za všechny zúčastněné VIP hosty.

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Petr Koukal
již ve čtvrtek 10.1. 2013 na Prima Family



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka