Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 10.1. 2013 – Stanislav Hložek

10. 01. 2013 | Televizní tipy
Čtvrteční VIP Prostřeno patří pánům, dámy už mají odvařeno. Kateřinu Macháčkovou a Kateřinu Neumannovou pohostí sportovec Petr Koukal a zpěvák Stanislav Hložek. Budou to večírky v domácím prostředí, ale zábava se odehraje mimo něj. Kdo promrzne v kryokomoře, kdo na trati a kdo si vezme na vaření výpomoc? Uvidíte!

VIP Prostřeno 10.1. 2013 – Stanislav Hložek:


Stanislav Hložek – to není jen nezapomenutelný hit Holky z naší školky. „Občas zpíváme s Petrem Kotvaldem, v muzikálu Tři mušketýři hraju Porthose, občas ještě hraju fotbal za Amforu, občas si jdu s kamarádama zahrát tenis,“ říká o svém současném životě Stanislav Hložek, „který chce žít slušně a normálně, aby se nemusel před dětmi stydět“. Netrhne si ostudu v kuchyni? To uvidíme ve VIP Prostřeno s datem 10.1. 2013.

VIP Prostřeno 10.1. 2013 – Stanislav HložekPřátelé, kteří mě znají, tak vědí, že moc dobře vařit neumím,“ přiznává poslední VIP kuchař, která si až z Moravy pozval na svoji středočeskou chalupu profíka Michala, aby mu byl k ruce. Kolik bodíků to bude Standu stát? To uvidíme ve VIP Prostřeno s datem 10.1. 2013.

Jako ochutnávač má Stanislav Hložek ke kuchyni velmi dobrý vztah. „Když jsem viděl vařit své kolegy, třeba Karla Vágnera nebo Petra, kteří si neumí ani ohřát párek, tak se přece nenechám zahanbit,“ cítí se na čtyřchodové menu s tajemnými recepty. Standovi v předchozích večerech chyběla polívka, jakou uvaří? Pokud někdo čeká klasickou baštu, bude zklamán. Jde o moderní menu se záhadnými názvy, aby soupeři zapojili fantazii.

Abych to kamarádům zkomplikoval, aby nevěděli, do čeho jdou, tak jsem dal jídlům a receptům úplně jiné názvy,“ vysvětluje Stanislav Hložek svoji „svirukolu, jablíčkový grunt, salmo salar a lahodné hrátky s ohněm“. Jde o recepty na carpaccio s rukolou, krémovou tomatovou polévku, lososa a crème brûlée.

To nevypadá moravsky,“ suše konstatuje ve VIP Prostřeno Kateřina Macháčková, které se moc nelíbí, že má Standa pomocníka. Lososa na jakýkoliv způsob má ale ráda, také Petr ani druhá Katka nemají nic proti této rybě, pokud není moc tučná nebo vyumělkovaná. Losos je naštěstí báječný, Petr Koukal neocení restovanou zeleninu, zato přivítá aromatickou rajskou polévku. Talíře jsou brzy prázdné…

Vesnice se může pochlubit raritou, místní železnicí s vláčkem, kam Stanislav Hložek ve VIP Prostřeno s datem 10.1. 2013 pozve hosty. „Zábava by byla bezvadná, kdyby bylo trochu tepleji,“ pro změnu mrzla Katka Macháčková. „A nebyla taková tma,“ dodává Petr. Kdo se zahřeje při karamelizování krustičky na francouzském vanilkovém dezertu? „Nebodujme, losujme!“ navrhne nakonec Stanislav Hložek. Ujme se Standův průlomový návrh? A dojde vůbec na „Holky z naší školky“? Kdo vyhraje zájezd k moři? Uvidíte ve čtvrtek 10.1. 2013 od 20.15 na Prima family ve VIP Prostřeno!

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Stanislav Hložek
již ve čtvrtek 10.1. 2013 na Prima Family




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !