Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 11.10. 2012 - Petr Kotvald

11. 10. 2012 | Televizní tipy
Ve čtvrtek 11.10. 2012 uvaří v pořadu VIP Prostřeno další smíšený pár. U Alice Bendové a Petra Kotvalda se potvrdí to, co se už rýsovalo v úterý. Totiž že tentokrát se sešla opravdu pohodová parta zábavných a velkorysých lidí a dobrých kuchařů.

A nebojí se s láskou nabídnout to, co jim chutná. Protože ale nikdo nedělá schválnosti, nenarazí. Novinky celebrity berou jako příležitost ochutnat dosud nepoznané. Samozřejmě čtvrteční kuchaři jim to ulehčí kvalitními surovinami a zvládnutými recepty.

VIP Prostřeno 11.10. 2012 - Petr KotvaldJen tak mohla Alice Bendová uspět se svými ústřicemi a dalšími „mořskými potvorami“ a s kari ostrým jako břitva a Petr Kotvald třeba s králíkem. V dalším VIP Prostřeno se na Prima family vypravíte do Itálie, na moře a do Thajska, Petr Kotvald uspořádá „cesty domů“ se svým venkovským sedláckým menu a projížďkou na traktoru.

VIP Prostřeno 11.10. 2012 - Petr Kotvald:

Ve čtvrtek 11.10. 2012 uvaří v pořadu VIP Prostřeno Petr Kotvald. „Já jsem trošku rozporuplná osobnost v tom, jak se tvářím na veřejnosti a jakej doopravdy jsem. Jsem ve skutečnosti introvert,“ říká o sobě zpěvák, producent a poslední kuchař VIP Prostřeno Petr Kotvald.

V civilu a soukromí decentní muž uvaří tříchodové sedlácké vesnické menu ve svém do puntíku vyladěném domečku z třicátých let. Podává pomerančové kuře, králičí stehno a šťouchané brambory přímo od sedláka a všechny přítomné potěší také recept na šlehaný dezert s mandlovým likérem a broskvemi. Chvíli to vypadá, že snad Petr Kotvald bude ta zvířata před zraky diváků i sám zabíjet…

V životě i při přípravě večeře se řídí heslem své maminky: „Můžeš bejt úplně blbej, ale musíš si umět poradit.“ Na králíka už se moc těší Hanka: „Budu mu hodně přát, aby ho moc nevysušil, protože já umím králíka hodně vysušit a on se potom špatně žvýká.“ Těší se i Alice, která ho doma peče podle receptu na slanině a na másle, aby se něco takového prostě nestalo.

Skvělý předkrm ve VIP Prostřeno s datem 11.10. 2012. Předkrm – pomerančové kuře – je výborný. „Tohle jídlo miluje Karel Gott i Miloš Forman,“ říká Petr Kotvald a zdá se, že čínské jídlo chutná i našim celebritám. „Mně by klidně vyhovovaly dva bobany těch brambor,“ libuje si Alice nad šťouchanými bramborami od sedláka k dobrému králičímu stehnu. „Jé, on je vycpanej!“ raduje se ze špikovaného a plněného králíka Hanka.

VIP Prostřeno 11.10. 2012 - Petr KotvaldPetr Kotvald ve VIP Prostřeno všem vytře zrak. Ani Hanka netušila, že umí tak dobře vařit: „Hrál si na člověka, který vůbec neumí vařit, a ono ejhle!“ „Holky byly spokojený, risk s králíkem se Petrovi vyplatil, protože jsme se všichni sešli dobře, že se neofrňujeme nad jídlama,“ konstatuje Viktor Limr, který si ještě klidně přidá. To potěší každého kuchaře…

A jaká bude ve VIP Prostřeno zábava? Venkovská a nápaditá. V bílých holinách se všichni projedou na traktoru z roku 1966. Zkusí si ho i řídit a při drncání na poli jim trochu slehne před výborným moučníkem. „My bysme se měly vzít, my si úplně rozumíme,“ mají záchvat smíchu Alice a Hanka. „A děti byste měly krásný,“ dorazí je Viktor, pro něhož je atmosféra v závěru týdne „úplně euforická.

Byla potvrzením toho, že jsme si to všichni užili“. I Alice má jen superlativy: „Milej a úžasnej hostitel, víno bylo taky dobrý.“ A protože to bylo všechno tak dobré, budou se nakonec tahat sirky. Kdo vyhraje zájezd do Dubaje, na Kapverdy nebo do Tunisu? Uvidíte ve čtvrtek večer v pořadu VIP Prostřeno!

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Alice Bendová
již ve čtvrtek 11.10. 2012 na Prima Family



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tato parta se mi moc líbila . Bylo to hezké VIP PROSTŘENO Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
jsem ráda zase viděla ,přece jen jsem na něm vyrostla
VIP prostřeno je super Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Taky jsem byla mile překvapena, jak si spolu báječně vařili, bez pomlouvání a velmi mně překvapila Alice Bendová , byla fakt milá a pan Kotvald byl opravdu příjemný společník a umí báječně vařit. Fakt tato skupina lidí byla výborná a moc příjemná.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Teda, koukám na to VIP prostřeno a žasnu. Sešla se zde úžasná parta lidí. Nikdo nikoho nepomlouvá, všichni se snaží ochutnat to, co jim ten druhý připraví i když nic takového nikdy nejdeli. SUper. Kéž by to tak vyšlo i v jiných partiích a nebyli tam dámy typu paní Hrubešové či Homolové. CHlapi tak snad ani neryjou.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles