Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Andrea Kalivodová

12. 09. 2012 | Televizní tipy
Ve čtvrtek 13.9. 2012 uvaří ve VIP Prostřeno Andrea Kalivodová. Sólistka Národního divadla Andrea Kalivodová divákům představí svého mladistvě vyhlížejícího tatínka; bude jí snad pomáhat s vařením? Milované dceři přinese snídani až do postele a pomůže jí v kuchyni, bohužel ale pokazí hlavní chod.

Andrea Kalivodová si s operou nedala pokoj ani při sestavování menu pro VIP Prostřeno s datem 13.9. 2012. Chody jejího jídelníčku tvoří názvy méně známých oper, avšak jaké pokrmy ukrývají, to by nerozkryl ani milovník vážné hudby.

VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Andrea KalivodováMeníčko je úžasný a jsem zvědavá, jak se s tím Andrea Kalivodová vypořádá, aby to bylo chutný, abychom neodcházeli uprostřed opery domů, ale naopak abychom zůstali a trvali na přídavku,“ těší se Naďa ve VIP Prostřeno.

Musím vám říct, že se mi to meníčko nelíbí,“ zlobí se naopak Laďa Kerndl, „protože nemám vůbec představu, co to je za recepty.“ Rébus v podobě menu bude muset hostitelka Andrea Kalivodová ve VIP Prostřeno s datem 13.9. 2012 přeložit. Chytračka je polévka, která, i když nevypadá, se prý na talíři přes svou jednoduchost tváří velmi líbivě.

Rajčata jsou strašně zdravý, je to moje oblíbená zelenina.“ Andrea Kalivodová předpokládá, že třeba na rozdíl od brokolice rajčatovou polévku mají rádi úplně všichni. Ale jak se ukáže, Mojmír Maděrič má averzi na všechny rajské pokrmy, takže polévku pochválí slovy svého tatínka: „To je dobré, kdo to rád.“

Byla to jedna z nejlepších tomatových polévek, co jsem kdy jedl,“ pochválí polévku naopak Laďa Kerndl. „A kdyby mně to nebylo hloupý, tak bych si ještě přidal jeden talířek,“ přiznává. Co se mu ale nelíbí, je příliš malý stůl, na němž dnešní hostitelka Andrea Kalivodová prostírá. Jídlo z něj skoro padá.

Hlavní chod ve VIP Prostřeno s názvem „Služka paní“ Andree moc dobře neposlouží. Tatínek v zástěře má teorii zmáknutou dokonale, ví, že vepřová panenka obsahuje zdroj energie Q10, ale praxe pokulhává. Andrea Kalivodová i otec mají tvrdé hlavy a občas se nad vařením a jednotlivými recepty handrkují, tuhé maso doprovodí omáčka z pěti druhů sýru, na kterou je kuchařka Andrea Kalivodová hrdá, a její oblíbené těstoviny penne.

"Zkouška na operu“ skrývá předkrm. Recept - Carpaccio z lososa nadchne Mojdu Maděriče, který lososa miluje, i Naďu Urbánkovou, ovšem Laďa se k tomu raději prý ani nevyjadřuje, „aby kuchařku neurazil“… Asi se při svém brázdění moří uzeného lososa přejedl. Bude Andrea Kalivodová vařit v pořadu VIP Prostřeno v kostýmu Carmen, jak se český Sinatra domnívá?

VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Andrea KalivodováTemperamentní bruneta hosty ve VIP Prostřeno s datem 13.9. 2012 uvítá v červených šatech, s vyčesanými vlasy, jak si to minule Ladislav přál. Je okouzlující, a když přináší jídlo, uslyší od něj: „Ať je to výborné, nebo ať to stojí za pendrek, každopádně to umíš prodat.“ A to bude třeba, protože penne jsou studené a panenka natolik tuhá, že nejde krájet. Naďa Urbánková navrhne, aby si maso vzájemně předžvýkali, jak to dělala její známá pro svého starého pejska. A to se také stane – v pořadu VIP Prostřeno rozhodně poprvé!

Hostitelka v pořadu VIP Prostřeno Andrea Kalivodová se nestačí divit... Přizná soupeřům, že se v kuchyni skrývá tatínek, který má nepoživatelné maso na svědomí? Prořekne se… Celozrnnou maminčinu lehkou a nepřeslazenou bábovku „Bílá paní“ zalije čerstvou domácí šlehačkou a osvěží lesním ovocem. „Nebyla špatná,“ spraví si chuť Laďa Kerndl.

Zábavou a vyvrcholením večírku je Andreou zazpívaná árie z Carmen jen a jen pro hosty. „Zábava byla šokující,“ hodnotí po kulturní vložce soupeřčin pěvecký výkon Laďa, který Andreu považuje za „neuvěřitelný talent“. Pro něj má obrovský šarm, ale z jejího jídla ho dostala jen ta polévka. Mojdovi vadilo, že hostitelka pletla svoji profesi do zábavy. Zato Naďu Urbánkovou Andrea Kalivodová a její nádherný hlas navnadily na brzkou návštěvu operního představení.

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Andrea Kalivodová
již ve čtvrtek 13.9. 2012 na Prima Family

 

Čtěte také:

 

VIP Prostřeno 11.9. 2012 - Naďa Urbánková 

VIP Prostřeno 11.9. 2012 - Naďa Urbánková

 

VIP Prostřeno 11.9. 2012 - Mojmír Maděrič 

VIP Prostřeno 11.9. 2012 - Mojmír Maděrič

 

VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Ladislav Kerndl 

VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Ladislav Kerndl

 

 

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Andrea Kalivodová:

VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Andrea Kalivodová
VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Andrea Kalivodová
VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Andrea Kalivodová
VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Andrea Kalivodová
VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Andrea Kalivodová
VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Andrea Kalivodová
VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Andrea Kalivodová
VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Andrea Kalivodová
VIP Prostřeno 13.9. 2012 - Andrea Kalivodová
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
na mně moc afektovaná a zpívat nemusela....:-(
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles