Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 14.2. 2013 – Milan Drobný

14. 02. 2013 | Televizní tipy
Vyrovnaná soutěž ve VIP Prostřeno pokračuje. Tentokrát bude pomyslný míček pouze na pánské straně hřiště. Herec Jaroslav Sypal vsadil na zajímavé a příjemné prostředí Duchcova, spojeného s posledními roky slavného svůdníka Giacoma Casanovy, a stylový zámecký jídelníček.

Poslední hostitel pořadu VIP Prostřeno Milan Drobný zase na rustikální prostotu myslivecké chaty a především na své kuchařské, muzikantské a bavičské kvality. Kdo z pánů bude lepší a kdo ve čtvrtek 14.2. 2013 vyhraje zájezd k moři? Uvidíte ve VIP Prostřeno!

VIP Prostřeno 14.2. 2013 – Milan Drobný:


VIP Prostřeno 14.2. 2013 – Milan DrobnýVe čtvrtek 14.2. 2013 uvaří ve VIP Prostřeno Milan Drobný.  „Jak znám Milana, to je velký žertéř, tak to bude něco neobvyklého,“ představuje si Saskia Burešová poslední VIP Prostřeno večírek u zpěváka Milana Drobného. „Není to žádný troškař, očekávám aspoň pět chodů,“ maluje si hostinu půvabná dáma. Nakonec je prostředím trochu zklamaná.

Čekala romantickou hájovnu, ne loveckou chatu. Scéna poslední večeře připomíná Slavnosti sněženek, bude se také podávat zvěřina? Spíš moderní recepty a odlehčená kuchyně, pouze lesní plody v dezertu korespondují s trofejemi na zdech.

Saskia považuje Milana za velmi zdatného kuchaře, doufá, „že nebude mít čas ani se nadechnout a prodlevy mezi jídly nebudou." Zpěvákovi bude v kuchyni pomáhat kamarád, textař Vítek. Na slibném VIP Prostřeno menu zapracovala fantazie.

Jídelní lístek zní skoro, jako kdybych četl poezii, teď je otázka, co z té poezie bude,“ žasne nad jídelníčkem včerejší kuchař Jarda Sypal. Všudypřítomné trofeje nedělají moc dobře ani tomuto milovníkovi zvířat. „Mrtvolky na stěnách nemusím a pořád jsem měl dojem restaurace z padesátých, šedesátých let,“ říká i Ladislav Županič.

Hlavní je ale ve VIP Prostřeno jídlo. „Do vašeho pupku žhavý pozdrav z pupku“ naznačuje, co je hlavní surovinou polévky: hovězí pupek. Milan Drobný vsadil na všeobecně oblíbené kvalitní maso, bude svíčková vepřová i hovězí, divočina kupodivu chybí. Předkrm „Růžolící panenka“ odpočívá na zeleném polníčku, dokud ji hosté nadšeně nesnědí, následuje rafinovaný recept -  svíčková rolka s cuketovým povijanem.

Nejlepší vývar uvařil Milan Drobný,“ tvrdí ve VIP Prostřeno s datem 14.2. 2013 Saskia, která už má srovnání. „Dřív se děti posílaly do ozdravovny, já bych je posílal do VIP Prostřeno,“ směje se Jarda Sypal s ohledem na tu baštu, co následuje. „Hlavní chod měl opět nejlepší Milan Drobný,“ pokračuje v ovacích herec.

Všem zachutnala i cuketová rolka z listového těsta a šťouchané brambory. „Dobře to dělal, dobře,“ uznává kolega Županič. „A Jarda konečně neřve, ono se dá blbě řvát a přitom jíst,“ dělá si legraci ze souseda u stolu. Milan Drobný se dme pýchou a upřímně se raduje. Inu sportovec – soutěživý typ. A čím své hosty ve VIP Prostřeno s datem 14.2. 2013 pobaví?

Bylo jasné, že musí něco zazpívat, protože zpívá dlouho a dobře,“ nepřekvapí zvolená zábava „napříč žánry“ Saskii ani ostatní. Překvapí ji nevšední chuť dezertu? Kdo uhádne, co se vařilo v mléce na vanilkový krém? A kdo dostane nejvíc bodů a pojede na zájezd k moři?

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Milan Drobný
již ve čtvrtek 14.2. 2013 na Prima Family




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !