Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 16.10. 2012 - Pavlína Danková

16. 10. 2012 | Televizní tipy
Pavlína Danková, Mirek Šimůnek, Jaro Slávik a Gábina Partyšová se sejdou u jednoho stolu, aby pobavili a inspirovali diváky v dalším VIP Prostřeno! Jaký vztah k jídlu mají čtyři pohlední lidé, kteří se evidentně nepřejídají? „Mně nejvíc chutná asijská kuchyně,“ říká Gábina Partyšová. Uspořádá exotický večírek?

Mirek Šimůnek, který žil a pracoval v zahraničí, kde se prý přejedl steaků, nedá dopustit na českou kuchyni a omáčky, ale přesto vezme steaky na milost – každý chlap by to měl umět.

VIP Prostřeno 16.10. 2012 - Pavlína Danková„Slovenská kuchyně mi moc nechutná. Je to těžké, mastné, bramborové.“ Brynzové halušky tedy Jaro Slávik, ctitel lehké kuchyně, neuvaří. „Ze všeho nejvíc se těším na společnost,“ tvrdí slovenský suverén. Zatím se tváří, že mu stačí a sotva zvládne chléb s máslem, ale možná se pokusí i o michelinskou hvězdu. Je to hráč… Jak se naše celebrity znají?

Pavlína Danková se s Mirkem viděla na pár akcích a je zvědavá, jaký bude doopravdy, nikoliv podle pošramoceného obrázku z bulvárních listů. „Známe se jenom z večírků, ale je to pěknej chlap a má modrý oči, jaký jsem nikdy neviděla,“ lichotí „princi“ Šimůnkovi moderátorka TOP STAR magazínu. „Já ji znám strašně dlouho,“ říká o Pavlíně Dankové Gábina Partyšová, máme stejný humor, je to fajn baba.

Dámy se trochu špičkují, ale dobrosrdečně. Jara Slávika poznala při společném moderování Miss: „Už dlouho jsem nepotkala takhle inspirativního člověka,“ obdivuje porotce show Česko Slovensko má talent Gábina. „U stolu vládne pohoda, legrace; velmi příjemní lidé,“ potěšeně hodnotí průběh VIP týdne Jaro Slávik.

Vzhledem k tomu, že poslední hostitel není žádný lidový bavič nebo člověk, který rozdává komplimenty a chválí jen ze slušnosti, máme se na co těšit. A k tomu na diváky čekají velmi zajímavé recepty na báječná jídla ve dvojité porci v úterý a čtvrtek večer v pořadu VIP Prostřeno na Prima family.

VIP Prostřeno 16.10. 2012 - Pavlína Danková:

V úterý 16.10. 2012 uvaří v pořadu VIP Prostřeno Pavlína Danková, která nastaví laťku vysoko. Perfekcionistka Pavlína, dnes vedoucí komunikace a mluvčí motolské nemocnice, je známá z médií, kde léta dělala aktivní televizní publicistiku. Působí cílevědomě, ale tvrdí, že není tak ambiciózní, jak by bylo třeba. A hlavně působí mnohem mladším dojmem; nikdo by nečekal, že má již jednadvacetiletého syna.

„Vyzerá fantasticky, príjemná baba,“ konstatuje šokovaný Jaro Slávik, který tomu nemůže ani uvěřit. Pavlína Danková, „holka z paneláku“, žije už přes tři roky ve vlastním útulném domečku se zahradou, kterou si užívá. „Ke konci té stavby už jsem neměla hodně peněz,“ říká půvabná rozvedená žena, která se stále usmívá, i když jí poslední dobou nebylo do smíchu.

„Jsem onkologický pacient a držím sama sobě palce,“ netají se tím, čím si prošla. Pavlína Danková se kamer nebojí, k tomu je zkušená kuchařka, přesto i ona pozná, že vaření před kamerami je náročnější. Do VIP Prostřeno si přichystala tři recepty na minipředkrmy, kterým říká ďobky: švestky ve slanině, které se malinko připekly, kuřecí salát a slané palačinky s houbami. A k tomu ještě upeče domácí houstičky.

VIP Prostřeno 16.10. 2012 - Pavlína DankováHlavní chod – králík – bude s vlastnoručně uvařenými bylinkovými špeclemi. „To je menu pro vrcholové sportovce,“ děsí se Jaro, který se zpozdil a je stále na cestě z Tater. Pak ale zapadl, jako by byl v této společnosti odjakživa. Mirek Šimůnek si mezitím důkladně prošmejdí dům a vzorně srovnanou šatnu, Gábina obdivuje bylinky na opečovávané zahradě. Při čtení jídelního lístku tipuje ženu a požitkářku k tomu, chlap by tohle nevymyslel…

„Nevím, jestli tohle vůbec přežiju,“ říká moderátorka, která jí jako vrabeček. „Pro mě pozřít tolik chodů bude hrozně těžký,“ bojí se. Navíc nemusí recepty, ve kterých jsou houby; dotkne se palačinky s houbami a pistáciemi? To uvidíte v úterý 16.10. 2012 v pořadu VIP Prostřeno.

Dnešní VIP Prostřeno dezert je banánové brownie s malinovou omáčkou. „Peču ráda, ale nemám pro koho, protože všichni pořád držej diety,“ říká Pavlína Danková. Marinovaného králíka proloženého uzeným bůčkem pozorná kuchařka vykostí, aby hosté nemuseli obírat stehna, a dochutí ho šalvějí, česnekem a paprikou. „Králíka měli Gábina u babičky i Mirek často na talíři v dětství.

Jaro by si ho v restauraci nedal, ale jeho syn je „úplný blázen do králíka“. „Králík je suchý, proto je dobré ho dělat s bůčkem nebo se slaninou,“ říká Pavlína Danková a v tomto případě kalorie nepočítá. Jaro prý nejedl slaninu posledních deset, možná dvanáct let. I saláty dělá bez zálivky, ale tuší, že v Čechách dostane majonézu. Jak nakonec dopadne hlavní chod? To zjistíte již v úterý 16.10. 2012 v pořadu VIP Prostřeno.

„Dnes jsem pochopil, proč jsou moje děti blázni do králíka, je to velmi dobré jídlo. Skvele varíš,“ chválí Jaro Pavlínu, kterou zaskočilo nejen jeho vysoké mínění o jejím vaření, ale i jeho fyzická výška. Mirek Šimůnek by hostitelku „musel vynášet do nebes“. Spokojená je i Gábina: „Pro mě není ani důležitý, co jím, ale s kým jím,“ líbil se jí průběh zahajovacího VIP večírku.

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Pavlína Danková
již v úterý 16.10. 2012 na Prima Family

 

Čtěte také:

 

VIP Prostřeno 16.10. 2012 - Mirek Šimůnek 

VIP Prostřeno 16.10. 2012 - Mirek Šimůnek

 

 

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku VIP Prostřeno 16.10. 2012 - Pavlína Danková:

VIP Prostřeno 16.10. 2012 - Pavlína Danková
VIP Prostřeno 16.10. 2012 - Pavlína Danková
VIP Prostřeno 16.10. 2012 - Pavlína Danková
VIP Prostřeno 16.10. 2012 - Pavlína Danková
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tvrdí že má levné bydlení si dělá srandu ne...Smajlík
ale na 48 vypadá dobře
to jídlo má fakt dobrý,všechno bych snědla

dali jí každý 10 bodů úžasnéSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles