Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 25.10. 2012

25. 10. 2012 | Televizní tipy
Ve VIP Prostřeno s datem 25.10. 2012 prostře jako první Vladimír Kratina. Všechny zaskočí tím, jak šikovný je nejen kuchař, ale i pekař. Výslužku ze zážitkové večeře se zvěřinou, candátem a zemlbábou si odnesou hosté VIP Prostřeno v krabičkách domů.

To se stalo v pořadu poprvé,“ těší úspěch hostitele. Halina pozve ve čtvrtečním VIP Prostřeno hosty do své vily a po báječném rodinném středoevropském menu představí svoji maminku, o které často píše a mluví, ale nikdo ji nezná.

VIP Prostřeno 25.10. 2012U nás doma je totiž nejzajímavější moje máma, doktorka práv, která čtyřicet let učila ve škole. V listopadu jí bude 94 let,“ uvede maminku, která zarecituje úryvek básně. To hosty a pravděpodobně i diváky dojme, rodinná pospolitost nadchne faráře Zbigniewa Czendlika, který se u spisovatelky cítí jako doma.

Hanka s Halinou jsou si tak podobné, já miluju ty pohodové plnoštíhlé ženy,“ oceňuje společnou atmosféru moderní farář řečený Zibi. „Nesnáším ty protivné anorektičky, s nimiž není žádná zábava.“ Zábava ve VIP Prostřeno opravdu chybět nebude a navrch se podává špičkové jídlo i pití.


„Podzimní variace z českých řek, luhů a hájů“ si pro své VIP hosty a milé soupeře přichystal herec Vladimír Kratina, jehož domovskou divadelní scénou je Činoherní klub. A aby takové sezonní VIP Prostřeno menu mělo skutečnou úroveň, požitkář, milovník a znalec vína k němu podává „speciální vínečko“, které osobně vybere. „Je to koníček,“ říká Vladimír Kratina.


Ve čtvrtek 25.10. 2012 uvaří také Halina Pawlowská. Do svého interesantního domu pozve soupeře a diváky na poslední večeři VIP týdne bohémka Halina Pawlowská. V moderní vile s výtahem žije s manželem, maminkou a tchyní, dcerou, zetěm, vnukem a čtyřmi psy.

Sledujte VIP Prostřeno ve čtvrtek 25.10. 2012, kde uvaří a prostřou Vladimír Kratina a Halina Pawlowská.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !