Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 27.11. 2012 - Lucie Váchová

27. 11. 2012 | Televizní tipy
Kolem VIP stolů si prostře další zajímavá čtveřice. Tři ze čtyř spojuje víc věcí: jsou to ženy a milující matky. Jeden umělecký trojúhelník ale také tvoří muzikáloví, operetní a operní pěvci, kteří spolu hrají v muzikálu Bídníci. Tak trochu mimo by se proto mohl cítit jediný muž – Marian Vojtko, ale i Miss ČR 2003 Lucie Váchová, která do divadelní partičky nepatří.

Naštěstí se řečný šprýmař Marian umí prosadit i mezi třemi ženami a sympaťačka Lucie si s ostatními sedne hned od začátku. I když Magda pátrá v paměti, odkud ji zná, ale nebojí se zeptat. „Jsem v sedmém nebi, krásně se s nimi povídá, jsou hezké a nemusím koukat na chlapy,“ libuje si Marian, držitel Thálie za roli barona Prášila. Jak moc bude milovník žen prášit u stolu? To zjistíme v dalším VIP Prostřeno týdnu.

VIP Prostřeno 27.11. 2012 -  Lucie VáchováMarian je pořád stejný, tady i v divadle,“ vidí to Magda. „On, než vyjde na jeviště, povídá si a žertuje, já se soustředím, ale on hned vletí na to jeviště.“ Sešli se kvůli jídlu a pití, co jim chutná? Tereza Mátlová má ráda italskou kuchyni a na první večeři u kolegyně Magdy si přeje polévku, která by ji zahřála. Marian Vojtko netouží po smetaně a není omáčkový typ, smetana ho přesto nemine.

Italskou kuchyni miluje i modelka a moderátorka Lucka Váchová-Křížková, která si vzala našeho nejúspěšnějšího jachtaře a hosty pozve domů do Plzně, kde nyní s rodinou bydlí. „Jsem vděčný strávník, ale nejvíc si pochutnám na dobrých těstovinách a dobrém rizotu,“ říká o sobě superštíhlá Lucie, která žádné diety nedrží, vždyť stále kojí malého Davida. Jak se trefí svým VIP soupeřům do chuti dvojnásobná maminka Magda Malá, uvidíte hned v úterý 27.11. 2012 ve VIP Prostřeno.

VIP Prostřeno – úterý 27.11. 2012 –  Lucie Váchová:

V úterý 27.11. 2012 uvaří v pořadu VIP Prostřeno Lucie Váchová. Půvabná a milá Lucie Váchová byla nadějnou atletkou, a kdyby neměla úraz, možná by slavila velké úspěchy v tyčkařské sekci. Takhle ji ale neminulo předváděcí molo. Sport si užívá prostřednictvím manžela, našeho špičkového jachtaře Davida Křížka. Bydlí v Plzni a její momentálně nejoblíbenější zábavou je hraní se synkem, který se jmenuje po tatínkovi.

Jsem sebekritická a hodně cílevědomá, překvapivě introvert a tvrdohlavá,“ říká o sobě druhá hostitelka, která uvaří a prostře ve VIP Prostřeno s datem 27.11. 2012. „Nejraději vařím českou kuchyni a české recepty, ale nejradši jím italskou kuchyni,“ napoví kuchařka, která vyhoví svým chutím, co uvaří. Bohužel pro Mariana Vojtka, který má problémy se smetanou, je na menu karotkový krém, smetanová je i sladká závěrečná tečka – italská Panna cotta.

Dalším kamenem úrazu bude možná předkrm s tuňákovým salátem pro Magdu Malou, která nejí ryby. A dělám telecí maso a Terezka moc maso nemusí,“ bojí se Lucie Váchová, jak se vlastně strefí se čtyřchodovým menu a jednotlivými recepty hostům do chuti. Žádné strachy. Jediná ryba, kterou Magda jí, je právě tuňák z konzervy a Tereza miluje zeleninové polévky i na telecí se moc těší. Marian si z karotkového krému dá možná jen ty piniové oříšky, ale ohleduplná hostitelka mu připraví verzi bez smetany. Jak pojede představiteli Jeana Valjeana mrkvová polívčička? To uvidíme ve VIP Prostřeno již v úterý!

Focacciu upeče kuchařka domácí, večírek zahájí přípitek pravým proseccem, to Marian kvituje s povděkem. Kdo víc mluví a kdo se víc směje? Marian, nebo Magda? Nemohou se shodnout: „Ona se směje všemu, co plácnu,“ diví se Marian, který jako ostatní netušil, co se skrývá pod hlavním chodem saltimbocca alla romana. „Aha, telecí po římsku, já jsem myslel, že Rumuni zabili nějakýho oslíka. Nejedl jsem dlouho nic tak dobrýho,“ chválí zpěvák recept na medailonky s pršutem a šalvějí na bílém víně.

Byla jsem ráda, že ty porce nejsou tak velký a telecí mám moc ráda,“ ocení výborně připravené jídlo Tereza Mátlová. Také se jí líbí, že se Magda konečně zeptá Lucie, odkud ji vlastně zná. „Je to upřímný člověk,“ říká o své kamarádce a kolegyni. Magda Malá také pomáhá maminkám v tísni, proto měla u Lucky velkou radost nejen z dobré večeře, ale i ze zvolené zábavy. Zdobení charitativních vánočních svící zpěvačku „překvapilo a zahřálo u srdíčka“.

Komu zachutná nejvíc italská Panna cotta? Marian, který by chtěl také takovou ženu, jako je Lucie Váchová (hezkou, slušnou, uvaří) si dá jen malinu do vína a zcela mu to vyhovuje. „Bylo to fantastický, nemám vůbec nic, co bych jí vytkla,“ chválí večírek Magda s Terezou, která dojede po kolegovi báječný smetanový dezert s ovocem.

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Lucie Váchová
již v úterý 27.11. 2012 na Prima Family




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle