Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 28.8. 2012 - Martina Adamcová

28. 08. 2012 | Televizní tipy

V úterý 28.8. 2012 se můžeme těšit na dvě ženy. Ve VIP Prostřeno se totiž setkají Barbora Tachecí a Martina Adamcová. První je renomovaná novinářka, která na sebe upozornila nekompromisním razantním stylem – Barbora Tachecí neváhá otázku položit tolikrát, než dostane odpověď. Po ní uvaří herečka a producentka Martina Adamcová. Martina Adamcová žije v Kanadě a proslavila se hlavně jako vojanda Babinčáková z Tankového praporu. Dámy ve VIP Prostřeno pohostí módního návrháře Osmanyho Lafittu a hudebníka Karla Vágnera.

 

VIP Prostřeno 28.8. 2012 - Martina AdamcováHerečka Martina Adamcová žije v Kanadě a prý bývá obsazována hlavně do rolí Francouzek a Východoevropanek. Kam pozve hosty VIP Prostřeno? Do svého dávného domečku na venkově, tak trochu skanzenu z dob socialismu, kde má suvenýry z cest a kuchyňku z osmdesátých let. Poklady a vybavení domečku Osmanovi připomínají dobu, kdy přijel do Čech. I když by si všichni přáli českou kuchyni, hostitelka VIP Prostřeno Martina Adamcová uvaří francouzskou večeři s kanadskou inspirací. „Dámy a pánové, tohle je bomba, už jsem to neměla dlouho, a když se to umí, tak je to skvost,“ rozplývá se ve VIP Prostřeno nad recepty a menu Barbora Tachecí, která už má vaření šťastně za sebou.

 

A jaké další recepty jsou pro hosty VIP Prostřeno připraveny? Po jednohubkách s kozím sýrem a lososem, kterého v Kanadě konzumují ve velkém, následuje terinka s jedlými květy a jehněčí kýta s francouzskými brambory zapečenými ve smetaně. A dezert bude americký, banánový. „Martina by mohla být dobrá kuchařka,“ myslí si ve VIP Prostřeno Karel Vágner, „protože s velkou chutí papá.“ Jenže herečka Martina Adamcová vaří málo, nesnáší mytí nádobí ani čištění zeleniny. A na to právě čekají brambory, salát i zelené fazolky. „A k salátu bude bageta, kterou ale nemám,“ uvědomuje si hostitelka Martina Adamcová.

 

VIP Prostřeno 28.8. 2012 - Martina AdamcováPomůže ve VIP Prostřeno vysílaném 28.8. 2012 soupeřka a přinese s sebou olivové ciabatty, co zbyly od včerejška? Martina Adamcová ve VIP Prostřeno bojuje při přípravě receptů s troubou a pocintá kvůli tomu kuchyni, ale přesto se stihne převléknout do gala a hosty překvapí ve velké večerní. „Hostitelka až příliš připomínala onu nešťastnou Ivanu Trumpovou. Je to něco tak absurdního, až je to krásné,“ ohodnotí její dress code Barbora ve sportovním. Záhada předkrmu Kir Royal, který se poněkud ztratil v překladu, se vysvětlí, hosté VIP Prostřeno dostanou šampaňské s grenadinou.

 

Ve VIP Prostřeno vysílaném 28.8. 2012 ale selanka u romanticky prostřeného stolu nepanuje, hovor neplyne lehce. Kdyby Karel věděl, že se budou u večeře bavit o politice, tak by si dal doma utopence. Nechtěl mluvit ani o vztazích, zato Osmany si troufne na malý psychologický rozbor Báry Tachecí. Ta večer ve VIP Prostřeno usměrňuje a moderuje, najde se pár ostrých hran. A všichni si utahují z Osmanyho, který občas zápasí s češtinou i frekventovaným slovem bobr. Komu zachutná voňavý hlavní chod, který Martina Adamcová připravila? Voní, ale mohl být teplejší. Kdo uhodne typicky kanadskou ingredienci v salátu? A jak dopadne závod se sekačkami na trávu? Komu zachutná „banální dezert“, rozpůlený banán se šlehačkou? „Hostitelka byla úžasná,“ pochvaluje si ve VIP Prostřeno Karel Martinu. Martina Adamcová je naopak nadšená ze starého známého, protože je to vynikající strávník. Ale také masér, jak uvidíme. Která z naprosto odlišných soupeřek VIP Prostřeno dostane nakonec více bodů?

 

Martina Adamcová bude hostitelka ve VIP Prostřeno v úterý 28.8. 2012 od 20:00 hod na Prima family.

 

 

Čtěte také:

 

VIP Prostřeno 28.8. 2012 - Barbora Tachecí 

VIP Prostřeno 28.8. 2012 - Barbora Tachecí

 

VIP Prostřeno 30.8. 2012 - Osmany Laffita 

VIP Prostřeno 30.8. 2012 - Osmany Laffita

 

VIP Prostřeno 30.8. 2012 - Karel Vágner 

VIP Prostřeno 30.8. 2012 - Karel Vágner

 

 

Zdroj, foto: Prima Family
Petra Škodová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku VIP Prostřeno 28.8. 2012 - Martina Adamcová:

VIP Prostřeno 28.8. 2012 - Martina Adamcová
VIP Prostřeno 28.8. 2012 - Martina Adamcová
VIP Prostřeno 28.8. 2012 - Martina Adamcová
VIP Prostřeno 28.8. 2012 - Martina Adamcová
VIP Prostřeno 28.8. 2012 - Martina Adamcová
VIP Prostřeno 28.8. 2012 - Martina Adamcová
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlík líbilo se mi to
Obrázek uživatelky
profil
strojená ...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles