Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 29.1. 2013 – Jan Vlasák

29. 01. 2013 | Televizní tipy
Bude to ryze pánská jízda – tento týden ve VIP Prostřeno uvaří čtyři herci ze seriálu Cesty domů, který právě rozjíždí své další a netrpělivě očekávané premiérové epizody. Jak to dopadne, když se chlapi pustí do vaření? Po kulinářské stránce to tedy bude poněkud úspornější, hostitelé ve VIP Prostřeno předloží tři chody.

Většina z nich hraje ostřílené kriminalisty, aspoň se pořádně najedí – na služebně a na place tomu jídlu asi moc nedají. Jako prvního voláme do služby majora Mojmíra Soudka alias Jana Vlasáka. Po něm v úterý 29.1. 2013 uvaří Miloslav Tichý, který hrál nebožtíka Filipa Janáka.

jan-vlasak-vip-prostreno-29-1-2013-36Ve čtvrtek 31.1. 2013 se můžeme těšit na kolegy-detektivy v podání Pavla Soukupa a Miroslava Etzlera. „Mně sestava nesmírně vyhovuje, nemusím se nijak omezovat,“ říká představitel Honzy Maška. Kdo z pánů uvaří nejlepší večeři a vyhraje zájezd k moři? První kapitolu VIP Prostřeno sledujte už v úterý 29.1. 2013 večer na Prima family.

VIP Prostřeno 29.1. 2013 – Jan Vlasák:


Jan Vlasák upeče ve VIP Prostřeno s datem 29.1. 2013 kuřátko a kolegy pobaví improvizovaným dabingem. Uznávaný herec Jan Vlasák prošel spoustou divadelních scén a nyní točí seriál Cesty domů, kde to jeho postava nebude mít lehké. Jak si představitel majora Soudka poradí v kuchyni?

Kolegové očekávají českou kuchyni s exkurzí do zahraničí. „To je exces, moje nejmilejší vaření by bylo ještě tak u táboráku. Polívčičku udělám,“ má jasno Jan Vlasák. „Lehkou zeleninovou jednoduchou polívku,“ upřesňuje. Pórek, fazolky, hrášek, celer, mrkev, květák, brokolice – bude to úplný životabudič.

Ta báječně rozehřeje žaludek,“ nadchne v mrazivém počasí Pavla Soukupa. „Připravím jednoduchý recept - kuře na bramborách, pečený dohromady,“ pokračuje Jan Vlasák. A kvůli milované vnučce, věrné divačce pořadu VIP Prostřeno, která bude dědečka bedlivě sledovat, musí prý udělat jako sladkou tečku „lehce složitější“ recept na pudink.

Je to celkem banální, ale na výhru má jakékoliv menu šanci,“ uvědomuje si nad jídelníčkem ve VIP Prostřeno s datem 29.1. 2013 velký jedlík Miroslav Etzler. „Myslím, že to bude úžasný, kuře jsem si přál a brambory to krásně nasáknou,“ těší se benjamínek Míla Tichý na plech plný dobrého jídla.

První celebrita v úterý 29.1. 2013 malinko zápolí s technikou a hledá nádobí, ale brzy si poradí. „Já jsem vysazenej na sladký, strašně,“ Jan Vlasák ale přiznává, že sladké recepty vlastně kvůli náběhu na cukrovku vlastně nesmí. Výbornou jahodovou marmeládu na slepení piškotů do dezertu vyráběla hercova žena. Teď už jen prostřít!

Kamarádi z Cest domů mají ze společného setkání ve VIP Prostřeno velkou radost. „Jsem rád, že je to Jan Vlasák,“ říká uznale představitel seriálového Honzy Maška, „to on mne dovedl k herectví a hodně mě naučil. Znám ho dlouhá léta.“

Miloslav spíš mlčí; nebo už taktizuje? „Víš, jak jsme se rozhodli? Toho, kdo vyhraje, ztlučeme a ten zájezd mu ukradneme, my staří pardálové,“ utahuje si z nejmladšího hosta Pavel Soukup. Ten má ale lepší nápad: „Že bychom k moři poslali naše ženy a pak si teprve udělali tu pravou pánskou jízdu?“ Jak to nakonec dopadne? To uvidíte ve VIP Prostřeno!

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Jan Vlasák
již v úterý 29.1. 2013 na Prima Family



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka