Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 29.1. 2013 – Miloslav Tichý

29. 01. 2013 | Televizní tipy
Bude to ryze pánská jízda – tento týden ve VIP Prostřeno uvaří čtyři herci ze seriálu Cesty domů, který právě rozjíždí své další a netrpělivě očekávané premiérové epizody. Jak to dopadne, když se chlapi pustí do vaření? Po kulinářské stránce to tedy bude poněkud úspornější, hostitelé ve VIP Prostřeno předloží tři chody.

Většina z nich hraje ostřílené kriminalisty, aspoň se pořádně najedí – na služebně a na place tomu jídlu asi moc nedají. Jako prvního voláme do služby majora Mojmíra Soudka alias Jana Vlasáka. Po něm v úterý 29.1. 2013 uvaří Miloslav Tichý, který hrál nebožtíka Filipa Janáka.

VIP Prostřeno 29.1. 2013 – Miloslav TichýVe čtvrtek 31.1. 2013 se můžeme těšit na kolegy-detektivy v podání Pavla Soukupa a Miroslava Etzlera. „Mně sestava nesmírně vyhovuje, nemusím se nijak omezovat,“ říká představitel Honzy Maška. Kdo z pánů uvaří nejlepší večeři a vyhraje zájezd k moři? První kapitolu VIP Prostřeno sledujte už v úterý 29.1. 2013 večer na Prima family.

VIP Prostřeno 29.1. 2013 – Miloslav Tichý:


Miloslav Tichý pozve herce ve VIP Prostřeno s datem 29.1. 2013 do „jejich fabriky“ na pstruha. Představitel zavražděného Filipa Janáka - Miloslav Tichý pozve hosty do ateliérů a kulis svého televizního domova. Uvidíme také lokál hospody U Bety a policejní služebnu, kde „šéfuje“ včerejší kuchař Jan Vlasák.

Pro kolegy je to trochu déjà vu. „Mě na něm zaujala jedna věc, on se hrozně hezky směje,“ říká o Mílovi Mirek Etzler. Jak se bude nejmladší hostitel usmívat u sporáku v kuchyni Kači Bernátové? To uvidíme již v úterý 29.1. 2013 ve VIP Prostřeno.

Já doma občas něco uvařím, ale spíš tak, když žena není doma,“ říká o svých kulinářských kvalitách manžel Petry Špalkové a tatínek malého Lojzíka Miloslav Tichý. Pánové mají chuť na nějaký lehký recept a Miloslav Tichý se jim strefí do chuti. Plánuje těstovinový salát s krevetami, zeleninou a jogurtem, pstruha, šťouchané brambory a klasické palačinky s marmeládou.

Já jsem palačinkovej bohatýr, já můžu palačinky od rána do večera, celý život,“ zasní se Pavel Soukup. „Výborné jsou i ty smíchané se všemi zbytky z lednice,“ radí. Miloslav Tichý se ve VIP Prostřeno zatím moc neprojevil. „Trochu jsem ho podcenil,“ myslí si o menu s jednotlivými recepty Mirek Etzler.
Miloslav Tichý palačinky zvládl, jen odpad ve studiu si trochu neuhlídal.

Naštěstí je tu štáb a všichni svorně vytírají. „Pstruzi skončí na pekáči, to je úplně jednoduchá záležitost, o bramborách nemluvě,“ myslí si o soupeřově hlavním chodu naopak Pavel. „Zhostí se toho s úspěchem.“ Bude Miloslav Tichý taktizovat a bude soupeřům chutnat? To uvidíme již v úterý 29.1. 2013 ve VIP Prostřeno.

Výborný recept, podávaný jako předkrm, jede i Janu Vlasákovi, který není vyznavačem těstovinových salátů. Pstruh je přes celý talíř a voní přes celý ateliér, naštěstí u veselých divadelních historek nikdo nespolkne kost. Pro seriálové kriminalisty si Miloslav Tichý přichystá detektivní hru.

Kytičky, houbičky? To bylo úžasný,“ zamlouvá se Mílova zábava Janu Vlasákovi a Pavlu Soukupovi. „My jsme nevyřešili jednodušší případy,“ směje se představitel smolaře Honzy Maška. „Mláďátko se nám vybarvuje, pozor!“ varuje před soupeřem při servírování palačinek s dvojí náplní Vlasák. „Miloslav Tichý mě překvapil ve všech směrech,“ souhlasí Mirek Etzler. 

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Miloslav Tichý
již v úterý 29.1. 2013 na Prima Family



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !