Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 30.10. 2012

30. 10. 2012 | Televizní tipy
Dnes 30.10. 2012 se v pořadu VIP Prostřeno sejde čtveřice lidí, kteří o svém těle, a tudíž i jídle, přemýšlejí možná víc než předchozí hosté. Nevšední je i to, že vařit bude jediná žena – Michaela Štoudková, která už před třemi roky ve speciálu VIP Prostřeno dělala sushi a ryby má pořád ráda.

Modelka a vicemiss 2005 si připadá jako růže mezi trním, čekala nějakou kolegyni, ale ve VIP Prostřeno potká tři muže. Společnost jí budou dělat dva sportovci, kteří si letos z Londýna odnesli trofeje nejvyšší a potěšili nejen sebe, ale celý český národ, a herec, který má ke sportu také velmi blízko.

VIP Prostřeno 30.10. 2012Poslední VIP Prostřeno se bude odvíjet v dozvucích pohodové a úspěšné letní olympiády. Uvaří zlatý pětibojař David Svoboda, který je jako vrcholový sportovec zvyklý jíst zdravě, ale sám moc nevaří, takže je prý notně nervózní. Po něm se chopí vařečky jeho jmenovec, herec a také vášnivý sportovec David Suchařípa – ten je v kuchyni naopak jako doma.

Jsem ‚čechomil‘, takže mám rád všechno český, i kuchyni; francouzská a italská mně ale taky chutnají,“ upřesňuje své chutě Ondřej Synek, stříbrný skifař z Londýna. Veslař měl dva týdny po zisku stříbrné olympijské medaile dvojnásobný důvod k oslavě, dočkal se druhého potomka, syna Matyáše.

Jak vypadá strava olympioniků? „Jak kterého,“ vysvětluje první hostitel David Svoboda, který má tu výhodu, že „nemusí řešit hubnutí, naopak by před závody hubnout neměl, ale musí dbát na to, aby jeho strava obsahovala všechny minerály a vitaminy, všechno, co je třeba“.

V Londýně prý bylo k dispozici jídlo ze všech světových kuchyní, a protože se všechny národy chtěly vytáhnout, bylo vynikající. Jaký výkon předvedou naši kuchaři ve dvojité porci úterního a čtvrtečního vaření? Kdo vyhraje pomyslnou zlatou medaili a zájezd k moři? To uvidíte ve VIP Prostřeno v úterý a ve čtvrtek od 20:00 na Prima Family.


Úterý provází švestková vůně. „Mám rád adrenalin, tak si to asi pěkně užiju,“ říká sportovec a student, „nadšený tělocvikář“ David Svoboda. Zlatou medailí za moderní pětiboj si splnil dětský sen a stále si tu radost užívá. Od olympiády se mi změnil život, ještě nemám individuální titul mistra světa, tak je do příštích let další velký cíl a motivace.


„Z devadesáti procent doma vařím já,“ přiznává zkušený kuchař, herec a sportovec David Suchařípa, „protože kdo ovládá kuchyni, ovládá domácnost.“ Co uvaří ve svém hezkém bytě? Pařížský tatarák, poctivou slepičí polévku s domácími nudlemi, segedínský guláš, žemlový fitness knedlík a meruňkovou raviolu.

Sledujte VIP Prostřeno v úterý 30.10. 2012, kde uvaří a prostřou David Svoboda a David Suchařípa

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
se tesim...jdu sledovat TV
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles