Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Kateřina Sokolová

4. 10. 2012 | Televizní tipy
Ve VIP Prostřeno se sejdou tři modelky budou a jeden upír.  Jediným upírem v Čechách je Upír Krejčí. Kdo komu bude víc pít krev? Upír pohledným dravým děvčatům z modelingové branže, nebo lepé děvy jedinému muži tohoto VIP týdne?

Upír Krejčí uvaří ve VIP Prostřeno jako první a teprve uvidíme, zda do svého jídla přidá i nějaký ten česnek. Je to renesanční muž – hraje, baví, píše i zpívá. A teď se bude otáčet v kuchyni. Pohostí krásnou Miss 2007 Katku Sokolovou, která pracuje hlavně v cizině, a dvě sokyně, nepřehlédnutelné a vyvinuté oblíbenkyně bulváru Dominiku Mesarošovou a Hanku Mašlíkovou, dvě dravé štiky, které se pohybují v českém mediálním rybníčku.

VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Kateřina SokolováVe čtvrtek 4.10. 2012 uvaří ve VIP Prostřeno Kateřina Sokolová. Krásná modelka nedávno získala bakalářský titul a jako modelka pracuje většinou v Miláně a v Paříži. „V Čechách je hrozně zkreslená představa o modelkách,“ tvrdí z vlastní zkušenosti Miss roku 2007. „V zahraničí to má úplně jinou úroveň.“ Kateřině se daří, má také perspektivní vztah s o dvacet let starším přítelem.

„Nevím, čím to je, vždycky vyhledávám starší lidi. Imponuje mi, když je ten partner starší, když od něho můžu nabrat zkušenosti,“ vysvětluje o svých vztazích modelka. „Já jsem byla půlku života na koloušky a ty jsi zase na vyzrálý muže – to je různý u těch žen,“ konstatuje Hanka Mašlíková, která je zvědavá, co jim Kateřina Sokolová v krásném bytě s krbem uvaří. „Normálně nevařím tříchodové menu, ale myslím si, že jsem dobrá hospodyňka, máma mě už odmalička vedla k čistotě,“ vidí se misska původem z Prostějova.

Italská večeře ve VIP Prostřeno s datem 4.10. 2012. Včerejší hostitelka Kateřinu tipuje na českou nebo italskou kuchyni. Bé je správně: po výběru italských předkrmů následuje sorbet pro osvěžení, hlavním chodem je recept Aglio olio e peperoncino a celý týden zakončí smetanový dezert Panna cotta. „Je to lehké do žaludku, ale i na přípravu, já nemám ráda těžká jídla,“ vysvětluje Kateřina Sokolová svoji volbu. „Špagety mám moc ráda, jsem zvědavá, jak to Kačenka okoření a jak si s tím pohraje,“ těší se Hanka.

Předstíraná alergie na česnek ve VIP Prostřeno? Uvidíme…Bruschetta, mozzarella a parmská šunka na úvod taky zabodují. „Rád si vyberu,“ chválí způsob servírování jediný muž týdne. „Máš-li chuť, dochuť si to!“ Kateřina Sokolová udělá vlastní recept - salsu s konfitovaným česnekem, česnek je i v těstovinách. Není to Upír, kdo má alergii na česnek. „Abych se tady náhodou nesložila,“ hrotí to Dominika. Kateřina Sokolová jí to ale moc nevěří, když předkrm snědla úplně v pohodě. „Kdybys otekla, tak by mohla být ještě sranda,“ směje se Hanka. „Nechci být zlá, ale alergická prostě není, když nemá žádné následky,“ myslí si o soupeřce.

VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Kateřina SokolováVýborné ovocné osvěžení ve VIP Prostřeno s datem 4.10. 2012. „Recept na melounový sorbet – to mě dostalo,“ chválí Upír Krejčí ovocné osvěžení, překvapený, že ho ještě může něco příjemně překvapit. Václav si asi myslí, že se včera nic nestalo, jenže stalo. „Už je to ale za mnou,“ říká Hanka, jíž se včera dotkly Upírovy poznámky na její adresu. Bude Upír překvapen, až v televizi uslyší, co o sobě druzí vzájemně říkají? A co uvidí?

Jíst špagety v televizi, to je pomsta. Jak ale slušně jíst špagety? To zjistíme ve čtvrtečním VIP Prostřeno. Děvčata to na soustředění učil pan Špaček. „Když máte rádi tu italskou kuchyni, máte doma Itálii?“ zajímá Václava Upíra Krejčího, kterého prý kvůli vousům považovali v Japonsku za Pavarottiho. Hra s dřívky je zábavná, sladká tečka je podle Hanky vykřičník a „bílá tečka s červeným vykřičníkem“ podle Upíra Krejčího, který moučník s dovolením dojede i po Dominice, která jí opravdu jen jako modelka.

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Kateřina Sokolová
již ve čtvrtek 4.10. 2012 na Prima Family



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Kateřina Sokolová:

VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Kateřina Sokolová
VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Kateřina Sokolová
VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Kateřina Sokolová
VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Kateřina Sokolová
VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Kateřina Sokolová
VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Kateřina Sokolová
VIP Prostřeno 4.10. 2012 - Kateřina Sokolová
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !