Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 4.9. 2012 - Bohumil Klepl

4. 09. 2012 | Televizní tipy
V úterý 4.9. 2012 se můžeme těšit opět na dva muže. Ve VIP Prostřeno se totiž setkají herec a režisér Lumír Olšovský a Bohumil Klepl, kterého mohou znát diváci ze zábavného pořadu Hádej, kdo jsem, seriálu Základka nebo Letiště.

S dalším Prima VIP čtyřlístkem nás čeká v úterý a ve čtvrtek večer opět dvojitá porce vaření! Na diváky pořadu VIP Prostřeno už se těší Bohumil Klepl, Lumír Olšovský, Marie Tomsová a Iva Hüttnerová!

VIP Prostřeno 4.9. 2012 - Bohumil Klepl:


VIP Prostřeno 4.9. 2012 - Bohumil KleplBohumil Klepl proslul otázkou: „Už jsi u mě byl?“ Dnes svůj dům předvede celému národu v pořadu VIP Prostřeno. „Tady je místo, kde se sedí, kde se chlastá; a kdo tady nebyl, ten nic neznamená,“ říká s nadsázkou první hostitel pořadu VIP Prostřeno Bohumil Klepl.

„Já bych radši, aby přišli starší, protože když přijdou nějaký mladý holky, tak budu rozvrkočenej a budu se chovat jako idiot,“ přeje si upřímně herec. Sám o sobě říká, že: „Bob Klepl je navenek velkej komik, takovej šašek, v soukromí zase takovej není. Pasivní optimista, vidí to katastroficky.“

Bohumil Klepl snad věří na konec světa. Jeho menu a recepty ovlivnila maminka, Arménka pocházející z Gruzie. Bohumil Klepl uvaří zakavkazské východní menu s převahou zeleniny, kterou nenakupuje, všechno má čerstvé od maminky. „Já vůbec neumím péct, tak jsem zvolil takovej francouzskej způsob dezertu, že dám ovoce a čtyři druhy francouzskejch sýrů. Každej si uďoubne“, říká o závěru své večeře populární herec a bavič. „Mně se klepou při tom krájení ruce, já vypadám jak alkoholik,“ obává se kuchař při krájení velkého množství zeleniny . Na menu jsou chody adžapsandal, čachovbili; budou si ostatní myslet, že jde o recesi?

Co je adžapsandal nebo čachovbili? Dozvíte se ve
VIP Prostřeno již 4.9. 2012


Jenže ono se to tak doopravdy jmenuje,“ tvrdí kuchař Bohumil Klepl. Patrně napoví druhý chod – recept Kleplův lehký letní boršč. „Podle meníčka jsem měla podezření, ale nevěřila jsem, že bych měla takový štěstí, že by to dopadlo,“ raduje se ze spřáteleného hostitele, téměř rodinného příslušníka, Iva. Jak vlastně umí Bohoušek vařit?

Nic extra, opravdu vařím z nutnosti.“ A prozradí divákům trik: červená řepa do boršče se musí orestovat a zalít octem a teprve pak přidat do silného vývaru. Iva nemá kvůli školní jídelně k řepě vřelý vztah a zajímá ji, jak vypadá zimní boršč. „Trpí jak zvíře,“ myslí si hostitel, když nandá do talířů svůj letní boršč, „moje děti jsou na tom podobně.

Čachobvili, to je něco jako Stalin...
i to se dozvíte ve VIP Prostřeno 4.9. 2012


VIP Prostřeno 4.9. 2012 - Bohumil KleplMarie se těší na mísu sýrů. „Čachobvili, to je něco jako Stalin,“ směje se Iva Hüttnerová. Ve skutečnosti jde o kuře na rajčatech a koření adžika, podávané s gruzínským chlebem lavaš. „Musí se vetřít do masa, jak když masírujete ženský záda,“ předvádí názorně Bohumil Klepl. Jeho kamarádka doufá, že „Bohoušek si dá záležet a že to bude překvapivé a roztomilé jako on“. Iva přitom nesnáší okusování kostí. „Na to, že nemám vůbec ráda zeleninu, je to dobrý,“ chválí jídlo Marie.

Vyvrcholením večírku v pořadu VIP Prostřeno je tvorba společného obrazu a ukázka, jak a čím Masajové zabíjeli lva. V první disciplíně má výhodu výtvarnice Iva, Bohumil Klepl také maluje a Marie chodila pět let na výtvarku, což ale skoro nikdo neví. Jaký bude výsledek? „Hrozny jsou trochu cítit terpentýnem,“ tvrdí pak o ovocném dezertu Lumír. Jak dopadne Kleplův večírek? Zvítězí Bobova srdečnost, bezprostřednost a nevšední recepty? „Na rovinu, už bych to nechtěl prožít, je to peklo,“ prohlásí nakonec o úterním kuchařském maratonu, který proběhl ve VIP Prostřeno zmožený hostitel.

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Bohumil Klepl již v úterý 4.9. 2012 na Prima Family

 

Čtěte také:

 

VIP Prostřeno 4.9. 2012 - Lumír Olšovský 

VIP Prostřeno 4.9. 2012 - Lumír Olšovský

 

VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Iva Hüttnerová 

VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Iva Hüttnerová

 

VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Marie Tomsová 

VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Marie Tomsová

 

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku VIP Prostřeno 4.9. 2012 - Bohumil Klepl:

VIP Prostřeno 4.9. 2012 - Bohumil Klepl
VIP Prostřeno 4.9. 2012 - Bohumil Klepl
VIP Prostřeno 4.9. 2012 - Bohumil Klepl
VIP Prostřeno 4.9. 2012 - Bohumil Klepl
VIP Prostřeno 4.9. 2012 - Bohumil Klepl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !