Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 4.9. 2012 - Lumír Olšovský

4. 09. 2012 | Televizní tipy
V úterý 4.9. 2012 se můžeme těšit opět na dva muže. Ve VIP Prostřeno se totiž setkají herec a režisér Lumír Olšovský a Bohumil Klepl, kterého mohou znát diváci ze zábavného pořadu Hádej, kdo jsem, seriálu Základka nebo Letiště.

S dalším Prima VIP čtyřlístkem nás čeká v úterý a ve čtvrtek večer opět dvojitá porce vaření! Na diváky pořadu VIP Prostřeno už se těší Bohumil Klepl, Lumír Olšovský, Marie Tomsová a Iva Hüttnerová!

VIP Prostřeno 4.9. 2012 - Lumír Olšovský:


VIP Prostřeno 4.9. 2012 - Lumír OlšovskýŠtafetu a vařečku převezme v pořadu VIP Prostřeno kolega. Mejdan pokračuje na Proseku u Lumíra Olšovského, který se snaží pobavit diváky už při vaření. „Už jsme se včera dost vystříleli, budeme muset najít nějaký téma. Je přesně v tý samý tenzi, jako jsem byl včera já,“ cítí se svým nástupcem u plotny Bohumil Klepl. Krasavec Lumír Olšovský připomene, že se před lety rozešel se ženou, protože si našel kluka.

Pořad VIP Prostřeno je vítaným impulzem k tomu, aby si konečně po šesti letech nainstalovali lustr. Druhý úterní hostitel přiznává, že je založením lenoch a jeho zaručená motivace je jedině termín. „Vařím rád, ale nepozval jsem vás sem proto, že umím něco fantastickýho, ale proto, abych ukázal, jak vařím,“ říká skromně sympatický herec a režisér Lumír Olšovský.

Myslím, že na tom bude jako já, že občas vaří, ale ne denně,“ myslí si včerejší soupeř VIP Prostřeno Bob. Co uvaří a jakým receptem oslní pohodář Lumír Olšovský ve svém vydesignovaném bytě s bílou pohovkou a velkou červenou kuchyní? „Bude to česká kuchyně s dobrým moravským vínem,“ nahodí ostravský rodák. Odvážný muž si jako dezert naplánuje kynuté ovocné knedlíky. „Ty opravdu nemusím,“ říká Marie Tomsová. „Snad ještě tvarohové, ale kynuté už vůbec ne.“ Zato Bob se na ně velmi těší.

Droždí v polévce i na obličeji - to uvidíte
ve VIP Prostřeno 4.9. 2012


Lumír Olšovský má k droždí kladný vztah, ochutnává ho a ještě z něj udělá polévkové knedlíčky. To Iva si droždí dá jen tu a tam na obličej… „To jsem jedla jako dítě, bylo to strašně hnusný,“ netváří se Marie na polévku. Podobné pocity v ní vyvolává i předkrmová mrkvová pomazánka na chlebíčky, kterou jedla naposled též jako dítě, „ale vzhledem k tomu, že je zdravá a zrak jí už zcela neslouží,“ tak ji sní. Zato se těší, že ji bude usměvavý hostitel Lumír Olšovský obskakovat a obsluhovat. Bonusem Lumírova menu budou studené karbanátky - recept, který má moc rád.

Je vidět, že je gay... i takové hlášky padnou
ve VIP Prostřeno 4.9. 2012


Hostitel si toho naložil víc než dost: výrobu kynutého těsta, těstíčko na kapání a knedlíčky, vývar, panenku kořeněnou rozmarýnem a lanýžovou solí a obalenou ve slanině s pečenými brambory a ještě vyřezávání iniciál hostů ze sýra! „To je hračička,“ žasne Bob.

Je vidět, že je gay, nebylo to ušmudlaný hatla matla, všechno bylo na svým místě,“ soudí o téměř dokonalém hostiteli. Maso je zrádné, obzvlášť to panenské, jaké bude to dnešní? „Je to moje nejoblíbenější masíčko a pro mě to byla skvostná lahůdka,“ rozplývá se milovnice masa Marie.

Moderátorka se tedy konečně dočkala, možná změní s Ivou názor i na úvodní chody a dnešní recepty. Bohumil se při jídle rozpovídá, ale pozor, Bobe! „Netočíme 13. komnatu,“ upozorní ho kamarádka Iva. Jde se ven! Nápaditý Lumír Olšovský totiž pro své kolegy vymyslel adrenalinovou zábavu tak akorát – letní bobování. Jak dopadnou ty natřikrát dělané ovocné knedlíky? Vykynou konečně? A kam že si odnese Bohumil ty dobré prémiové „karboše“? Uvidíte ve VIP Prostřeno!

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Lumír Olšovský a Bohumil Klepl již v úterý 4.9. 2012 na Prima Family

 

Čtěte také:

 

VIP Prostřeno 4.9. 2012 - Bohumil Klepl 

VIP Prostřeno 4.9. 2012 - Bohumil Klepl

 

VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Iva Hüttnerová 

VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Iva Hüttnerová

 

VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Marie Tomsová 

VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Marie Tomsová

 

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !