Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Marie Tomsová

6. 09. 2012 | Televizní tipy
Co si dáme ve druhé porci oblíbeného pořadu VIP Prostřeno odvysílaného ve čtvrtek 6.9. 2012? Letní večery byly díky charakteru hostitelů zatím zcela rozdílné. Dámy si užily dva pánské večírky, teď je řada na nich.

Ve čtvrtek 6.9. 2012 je míček v této vyrovnané gastronomické čtyřhře VIP Prostřeno na dámské polovině hřiště. Která z kuchařek ho zvedne jako první? Bude to žena mnoha talentů Iva Hüttnerová a po ní uvaří Marie Tomsová.

VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Marie TomsováMarie Tomsová pozve vážené diváky VIP Prostřeno 6.9. 2012 na svoji tajuplnou hostinu. Čím překvapí půvabná Marie Tomsová? Především tím, že se letos zařadila mezi seniorky a důchodkyně. Bob si myslí: „Marie Tomsová bude u vaření lépe vypadat, než to bude chutnat. Tím chci říct, že je moc hezká.

Nepovažuje ji za takovou tu maminu od plotny. „Bavilo mě, že my, staří mazáci, co už to máme za sebou, tu Marušku nějak musíme dát do kupy.“ A Bohumil se snaží: „Vypadáš pěkně, takhle bych si představoval svoji novou ženu,“ lichotí nervózní kuchařce herec. Iva soupeřku ve VIP Prostřeno s datem 6.9. 2012 nepodceňuje, vždyť Marie Tomsová publikovala i v kalendářích receptů.

Tajuplné recepty a názvy ve VIP Prostřeno 6.9. 2012 pro vás připravila Marie Tomsová. Na co se mohou soupeři, zmlsaní předešlými hostinami, těšit na další zahradní večeři? Těžko říct, když Mariiny chody znějí: upečené tajemství, zelený běloch, krémový zelenáč, vypečený rudoch a nepečený černoch. „Tajemství od začátku až do konce, jako u mě s gruzínskými názvy,“ připomíná Bob svůj jídelní lístek.

Je to docela napínavý,“ konstatuje Iva, která neví, co všechno ji čeká. Recept králík-běloch brzy zrudne. „Takové dost riskantní jídlo, každý nemá rád králíka, já jsem to jako malá taky nesnášela, ale na starý kolena jsem tomu přišla na chuť,“ říká o svém hlavním chodu na víně a houbách kuchařka Marie Tomsová. „Kaiser s Lábusem řekli, že je to nejlepší králík, jakého kdy jedli.“ Tak co na to kolega Klepl? „Já mám králíka rád, ale všiml jsem si, že ne všem jede,“ práskne Bob na Ivu s Lumírem, kteří nesnášejí obírání kostí.

Nepečený černoch ze Žižkova ve VIP Prostřeno již ve čtvrtek 6.9. 2012! Nepečený černoch ze Žižkova je klasický prokládaný piškot s kakaem a banánem. „Mě teda pečení vůbec nebaví,“ přiznává se Marie Tomsová, „protože jak nejím sladký, tak mě ani nebaví ten proces výroby.“ Moučník Mariiny tchyně je dobrý, ale Ivu neoslní.

VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Marie TomsováÚvodním pečeným tajemstvím VIP Prostřeno, jsou ve slanině zabalená kachní játra. „Jsem ráda, že jsem nakonec neudělala taky švestky ve slanině, jak jsem původně zamýšlela,“ říká Marie Tomsová. Hosté VIP Prostřeno se dočkají i pórkové polévky ukrývající se pod „krémovým zelenáčem“.

Lumír tipuje špenát, Iva brokolici. „Zelený běloch“ není leklá ryba, jak žertuje Bob, ale řecký salát se sýrem a hořčičným semínkem. „Já to jako předkrm neberu, salát má stát na stole během celýho jídla,“ tvrdí nekompromisně moskevský rodák Bohumil.

Jakou zábavu vymyslela ve VIP Prostřeno Marie Tomsová? Vůně jídla a pití přiláká otravné vosy, které Lumír zabíjí rukama. To ale není hlavní zábava. Jakou kratochvíli si tak může vymyslet televizní hlasatelka? Pantomimu v improvizované hlasatelně TV Prima.

Jenže herečka Iva se stydí a předvádění prý nesnáší ani herec Lumír. Jak to zvládne komediant Bob? „Konečně jsem jedl čtyři dny pravidelně,“ pochvaluje si. „Přibrali jsme,“ konstatují všichni po příjemných dnech v milé společnosti ve VIP Prostřeno. Kdo si ta kila vyplave na zájezdu u moře? Uvidíte již tento čtvrtek 6.9. 2012 ve VIP Prostřeno.

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Iva Hüttnerová a Marie Tomsová již ve čtvrtek 6.9. 2012 na Prima Family


 

Čtěte také:

 

VIP Prostřeno 4.9. 2012 - Lumír Olšovský 

VIP Prostřeno 4.9. 2012 - Lumír Olšovský

 

VIP Prostřeno 4.9. 2012 - Bohumil Klepl 

VIP Prostřeno 4.9. 2012 - Bohumil Klepl

 

VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Iva Hüttnerová 

VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Iva Hüttnerová

 

 
Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Marie Tomsová:

VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Marie Tomsová
VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Marie Tomsová
VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Marie Tomsová
VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Marie Tomsová
VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Marie Tomsová
VIP Prostřeno 6.9. 2012 - Marie Tomsová
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
diamantSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Paní Tomsová příjemná, milá dáma, budu se dívatSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles