Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 7.2. 2013 – Vincent Navrátil a Veronika Žilková

7. 02. 2013 | Televizní tipy
Speciální rodinná edice VIP Prostřeno pokračuje. Zatímco v úterý 5.2. 2013 spolu svedli s podporou obou slavných maminek vyrovnaný souboj dcery Veroniky Žilkové a Ivy Janžurové, nyní – ve čtvrtek 7.2. 2013 spolu změří síly Veroničin syn Vincent Navrátil a Sabina, starší z dcer Remundových. To nevypadá na rovný souboj.

Vždyť Vincent je mladíček, konzervatorista, kdežto Sabina je zkušená kuchařka a dvojnásobná maminka. Ovšem v pořadu VIP Prostřeno jsme se už mohli přesvědčit, že ani v kuchyni není radno podceňovat mládí. A Vincent se cítí, uspořádá rodinnou party pro dvanáct osob! Ve čtvrtek 7.2. 2013 na Prima family sledujte, jak to celé dopadne a kdo nakonec ve VIP Prostřeno vyhraje zájezd k moři.

VIP Prostřeno 7.2. 2013 – Vincent Navrátil a Veronika ŽilkováVIP Prostřeno 7.2. 2013 –
Vincent Navrátil a
Veronika Žilková:


První VIP Prostřeno večeře se odehraje v domě Veroniky Žilkové v Suchdole. „Chodím k mámě ráda, protože je tam vždycky dobrý jídlo, ale obávám se, že tam dnes bude trochu moc dětí,“ vidí to večer Agáta. Nakonec bude hostů dvanáct! A hostitelé si lámou hlavu s prostíráním…

Agáta se o svého bratra nebojí: „Určitě to zvládne, vaří pořád, ale jen tousty a palačinky, tak jsem zvědavá, co udělá. Určitě budou jednotlivé recepty plné kečupu, myslí si. Na ten naštěstí nedojde, ale má dobrý odhad. Ve VIP Prostřeno s datem 7.2. 2013 budou palačinky dle francouzského receptu i opečená bageta k cibulačce. A na dezert má Vincent Navrátil automat na zmrzlinu.

Ale protože i zábava je součástí naší kulinářské soutěže, menu je plné chytáků a o zábavu půjde až na prvním místě. „Jsou to inteligentní lidi, nebudou předstírat, že by Vincent Navrátil ukuchtil nějaké opulentní menu a recepty,“ správně předpokládá Iva Janžurová. Na zasedacím pořádku, který dostane na starost školačka Kordulka, se sejdou Vincentové dva. Jmenovce, mladšího syna Sabiny Remundové, si pozval sám hostitel Vincent Navrátil.
Bude to velkovýroba a první palačinka skončí v koši.

Já nemám vůbec ráda palačinky,“ moc to bráškovi neusnadňuje starší sestra. „Asi se ještě najím, než tam půjdu…“ „Nebude to mít jednoduché,“ cítí s hostitelem Theodora, protože upéct palačinky pro tolik lidí není jen tak.“ Vincentovi fandí i Sabina, které se líbí, „když mužskej vaří ženám.“ Přijde dětí jako smetí a celebrity se už ve VIP Prostřeno s datem 7.2. 2013 vítají jako staří známí.

Jak jim zachutná cibulačka a slané palačinky a la Pepe (se špenátem) a sladké a la Pu (s medvídky)? „Velmi jsem znejistěla, protože moje děti palačinky nikdy neochutnaly a odmítají je,“ bojí se Sabina Remundová. „Jsou to jediné dvě děti na světě, co palačinky nejedí,“ je šokována Veronika Žilková, která ale jako pohotová hostitelka hned obloží Adince a Vincentovi bagety, aby nezůstali hladoví.

Nejvýživnější je ve VIP Prostřeno však zábava, která dala hostiteli moc práce. Student prvního ročníku konzervatoře – Vincent Navrátil připravil s kamarády úžasné dekorace „z mořského dna“ a pohádku O velrybě Lízince. A k tomu si děti pochutnávají na zmrzlině z kornoutu, kterou jim hostitel rozdá v roli zmrzlináře. „Trochu jsem se ulil, ale děti stejně neocení nic víc než zmrzlinu,“ říká o svém dezertu Vincent Navrátil.

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Vincent Navrátil a
Veronika Žilková již ve čtvrtek 7.2. 2013 na Prima Family



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !