Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 8.1. 2013 – Kateřina Neumannová

8. 01. 2013 | Televizní tipy
Odvážný mix známých tváří a zatím neznámých jídel opět začíná. Premiérové VIP Prostřeno se vrací jako novoroční překvapení – ve dvojité porci v úterý a ve čtvrtek večer. Kdo prostře v roce 2013 jako první? V úterý to budou dvě Katky: herečka a publicistka Kateřina Macháčková a naše zlatá olympionička, mistryně světa v běhu na lyžích, Kateřina Neumannová.

Dalším sportovcem je Petr Koukal, který je nejen mnohonásobným mistrem České republiky v badmintonu, ale také vítěz nad vážnou chorobou. Posledním lístkem čtyřlístku celebrit je zpěvák Standa Hložek, interpret nesmrtelného hitu Holky z naší školky.

VIP Prostřeno 8.1. 2013 – Kateřina Neumannová:


VIP Prostřeno 8.1. 2013 – Kateřina NeumannováV úterý 8.1. 2013 uvaří v pořadu VIP Prostřeno Kateřina Neumannová: „Na všechny večery se těším, kromě toho svého,“ bojí se vaření „zlatá“ Katka Neumannová. Bude soutěživá i v kuchyni? „Vrcholový sport mi chybí, ale jenom občas,“ říká běžkyně na lyžích, bikerka, maminka, manažerka, a jak doufá, „úplně normální ženská“. Katce neschází zima a cestování, ale stýská se jí po emocích spojených se závoděním.

Dnes Kateřina Neumannová pracuje pro armádní sport na ministerstvu obrany a trénuje děti v Itálii. Hosty pozve do svého luxusního šumavského penzionu na Zadově, proto soupeřům radí, aby se pořádně oblékli. „Já mám ty hory spojené s tím, že si můžu dovolit hřešit,“ těší se badmintonista Petr Koukal na něco vydatnějšího k snědku.

Dnešní VIP Prostřeno menu je ale tříchodové a jednotlivé recepty jsou lehké, Katka se soustředila spíš na kvalitu než na kvantitu. Pečená zimní zelenina s polníčkem a kozím sýrem je zdravý předkrm, mořský ďas se špenátem, houbami a šalotkovou omáčkou nemá přílohu.

Já mám sladké recepty docela ráda,“ říká Kateřina Neumannová, kterou těší, že se jí chutě po narození dcery změnily směrem k masu a slaným jídlům, protože prý vždy trochu bojovala s kily. „Nejradši mám českou kynutou buchtu,“ tu ale neupeče. Budou hostům stačit opilé fíky se skořicovým mascarpone? Pánům se zdají tři lehké chody málo. „Já jsem to pojala tak, že budu vařit věci, které normálně nedělám, takže je to pro mě taková výzva,“ vysvětluje soutěživá Kateřina Neumannová ve VIP Prostřeno s datem 8.1. 2013.

Hosty ve VIP Prostřeno přivítá dobrým aperitivem a její jmenovkyně je od počátku nadšená. Sdílí Petrův názor, že první chod lze směle srovnat s předkrmy ve špičkových restauracích. Co se skrývá pod zimní zeleninou? „Klasická petržel, červená řepa a sladké brambory – batáty. Předkrm a dezert je recept kamarádky Pavlínky, která je mnohem lepší kuchařka než já,“ přiznává Katka. Minutkové menu je výzva, Kateřina Neumannová obalí mořského ďasa speciální slaninou, aby ryba zůstala při pečení pěkně šťavnatá.

Kousek ďasa na šalotkové omáčce přišel pánům spíš jako degustační chod, představitel Porthose by si dal aspoň jeden pečený brambor. Vzhledem k tomu, že ho ale venku čeká ježdění na bobech, půjde mu to možná lépe. Projede Standa aspoň jednou brankou? Katčini hosté se ve VIP Prostřeno s datem 8.1. 2013 na chvíli vrátí do dětských let. A ještě dostanou svařák: „Venku chutná dvakrát víc než doma,“ ocení to zpěvák. V útulném vytopeném penzionu už na hosty čeká báječné archivní dezertní víno, které Kateřina Neumannová objevila ve své vinotéce.

Dezert byl úžasný, já miluju sladkosti,“ chválí ve VIP Prostřeno s datem 8.1. 2013 závěrečný pohár s čerstvými fíky, portským, sušenkami, mascarpone a šlehačkou herečka. Změní názor na fíky i trochu vybíravý Petr Koukal, nebo se spokojí s domácí šlehačkou, kterou tak miluje? Bála se Katka svého večírku úplně zbytečně? Uvidíte…

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Kateřina Neumannová
již v úterý 8.1. 2013 na Prima Family



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle