Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 9.10. 2012 - Viktor Limr

9. 10. 2012 | Televizní tipy
Nové VIP Prostřeno přinese příjemnou společnost a báječné mňamky ze světové kuchyně, ale také vybraná vína. „Mě vaření baví“, říká první hostitelka, cvičitelka Hanka Kynychová, která začíná svůj den protažením u žebřin.

Druhá žena VIP týdne, Alice Bendová za svobodna Veselá, je prý už zase veselá. „Myslím si, že nejsem konfliktní typ,“ říká o sobě herečka, kterou si diváci Prima family pamatují ze seriálu Velmi křehké vztahy nebo z oblíbené soutěže Hádej, kdo jsem!

VIP Prostřeno 9.10. 2012 - Viktor LimrVe zmíněném seriálu hrál i její kolega Viktor Limr, který zamířil do Cest domů. Pohledný herec uvaří v úterý ve svém bytě na míru zážitkovou večeři. „Mně osobně vyhovují lidi, kteří poslouchají, když někdo mluví,“ říká introvert, který nevyhledává společnost nadměrně asertivních jedinců.

Posledním, kdo bude ve VIP Prostřeno tento týden vařit a prostírat, je zpěvák, tanečník a producent Petr Kotvald, který, ač nejstarší, vypadá stále výborně. Jak bydlí a jak se má zpěvák, na jehož písničkách Hanka vyrostla? Prozradí, že je abstinent, tentokrát ale svoji zásadu poruší, protože je to prý spíš Prolito! než Prostřeno!

VIP Prostřeno 9.10. 2012 - Viktor Limr:

V úterý 9.10. 2012 uvaří v pořadu VIP Prostřeno Viktor Limr. Sympatický herec ze seriálu Cesty domů se dostal k herectví úplnou náhodou; vlastně prý kdysi doplnil chybějící kluky v dramatickém kroužku, a pak už to jelo samo. Jaký má Viktor Limr vztah k vaření? „Vařím rád a podle receptů. Když začínám vařit mám přesnou představu v hlavě, jak by mělo jídlo vypadat a chutnat.“

Viktor uvítá své hosty v dokonale zrekonstruovaném moderním bytečku 2+kk. Co všechno si na malé kuchyňské lince naplánoval uvařit? I když ho Hanka tipuje na českou kuchyni, Viktor směřuje spíš do Francie. Chody menu na sebe vážou a jsou to jídla lehká. „Hledal jsem recepty na jídla, která dobře vypadají,“ říká Viktor Limr, který nabídne čtyři chody: krabí salát, francouzskou cibulačku, pomalu pečená kachní prsa se švestkovou omáčkou a jogurtovo-malinové brulée.

Jedinečné delikatesy ve VIP Prostřeno s datem 9.10. 2012. „Meníčko je postavený senzačně, normálně mi spadla čelist,“ už se těší zpěvák Petr Kotvald. Alice cibulačku nikdy nevařila, určitě by si rozmazala make-up, protože Viktor trochu pláče. „Cibulačku vařím, protože ji umím a protože mi chutná, jinak moc polívkovej nejsem,“ vysvětluje kuchař, proč zvolil právě tento recept.

Pravá domácí švestková omáčka ve VIP Prostřeno. Alice si myslí, že Viktor švestkovou omáčku koupí, ale to ho podceňuje, protože ji uvaří z čerstvých švestek! Salát z pravého krabího masa osvěží množství pokrájené pažitky a kopru. Kdo ho nejí? Nikdo nemá výhrady? „To mě baví, nejdřív se jí očima a Viktor to má krásně naservírovaný,“ chválí jídlo estéta Limra estét Kotvald.

VIP Prostřeno 9.10. 2012 - Viktor LimrA vypadá to, že se ve VIP Prostřeno soupeři opět nejen dobře najedí, ale i napijí, protože ani druhý hostitel nepodceňuje výběr vín. „Ty seš zadanej, viď?“ žertuje při předkrmu, jehož sladěné chutě ji dostaly, vdaná Hana s ženatým Viktorem. „Ježíš, ta je výborná! To byla harmonie,“ stejně jako nad předkrmem se rozplývá Alice nad polévkou. A Petr souhlasí: „Ta chuť byla jedinečná, to bylo mazlení,“ říká o minestrone, kterou neznal. Soupeři málem prodřeli talíře.

Nedoceněný Viktor Limr ve VIP Prostřeno s datem 9.10. 2012. „Já jsem Viktora podcenila, fakt jsem si myslela, že neumí vařit,“ chytá se za hlavu Hanka. „To, jak upekl kachní prsa, tak to je definitivní, protože byly naprosto geniální,“ pěje ódy Alice a ostatní ani nemluví, jak jim „chuťové pohárky zbytněly v puse“. Petr si přidává, Alice dojídá po Hance, dezert s krustičkou už ale skoro nemohou. „Zažíval jsem chuťový orgasmus,“ hodnotí večeři zpěvák.

„Je to perfektní, když hosté chválí a myslí to upřímně,“ vyhřívá se v těch ovacích druhý kuchař Viktor Limr. Ovšem hvězdy by měly ubrat, protože hostitel jim v rámci zábavy ještě předvede, jak by mohly vypadat, kdyby ztloustly a zestárly, nedej bože i zplešatěly! Je to zábava, nebo spíš takové memento mori?

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Viktor Limr
již v úterý 9.10. 2012 na Prima Family




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tahle parta je opravdu luxusníSmajlík)))
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles