Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vítejte v novém těle I - Krista

6. 06. 2012 | Televizní tipy

Vítejte v novém těle I (8)

Krista
Krista, čtyřiatřicetiletá matka šestileté Gabi, prožívá v posledních letech téměř permanentní stres: u její dcery začaly ve dvou letech těžké záchvaty, takže jí bylo třeba odoperovat pravou stranu mozku. Krista reagovala na stres přejídáním a tloustla. Když Chris Powell odpověděl kladně na její žádost o pomoc, zjistil, že váží 200 kg ...

První týden prožívá Krista jako ostatní v institutu v Los Angeles, kde podstoupí vážení a začíná cvičit. Hned od začátku je jasné, že to nebude legrace, Krista je ale pevně odhodlaná vše podstoupit kvůli své dcerce.

Vítejte v novém těle I - KristaPo týdnu se i s Chrisem vrací domů, kde má vybudovanou tělocvičnu, a začíná intenzivně cvičit. Budíček je v pět ráno a Chris slibuje, že pokud za první tři měsíce zhubne o 45 kg, obstará jí auto – mají doma jen jedno, se kterým jezdí manžel do práce.

Součástí cvičení je i dva a půl kilometru dlouhá dráha, po které musí Krista tlačit krásné červené auto s Chrisem. A když vážení ukáže, že zhubla dokonce o dvě kila víc – váží teď 153 kg – toto krásné auto je její ... Chris jí navíc nechal, aby si vybrala vysněné bílé svatební šaty, protože po ukončení proměny pro Kristu chystá druhou svatba: první byla jen malá a uspěchaná.

Zvládne pod vedením Chrise zhubnout potřebná kila a zařadit se tak zase do normálního života?

Vítejte v novém těle uvidíte 6. června 2012 od 20,45 na Prima LOVE!

Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vítejte v novém těle I - Krista:

Vítejte v novém těle I - Krista
Vítejte v novém těle I - Krista
Vítejte v novém těle I - Krista
Vítejte v novém těle I - Krista
Vítejte v novém těle I - Krista
Vítejte v novém těle I - Krista
Vítejte v novém těle I - Krista
Vítejte v novém těle I - Krista
Vítejte v novém těle I - Krista
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tak sleduji poměrně pravidelně jen Jste to, co jíte.
Tam od počátku taky změnili přístup ke klientům, rady, zmírnili postihy za nedodržení. Ale vypadá to, že opravdu přeprogramovávají klienty na jiný životní styl, který mohou dodržovat celoživotně.
Tady v tomto článku jsem prohlédla i fotky, ale nezdá se mi, že by běh (předposldení fotka) byl pro člověka s tak vysokou nodváhou vhodný.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles