Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vítejte v novém těle I - Rachel

18. 04. 2012 | Televizní tipy

Vítejte v novém těle I (1)

Rachel
Pořad je unikátním projektem, jaký jste ještě v televizi neviděli. Zachycuje 365 dní dlouhou cestu a šokující kroky, které musí podniknout morbidně obézní člověk na hranici totálního fyzického selhání organismu, aby pod vedením experta ztratil polovinu své tělesné váhy.

Muži v pořadu váží přes 200 kilogramů, ženy přes 140 kilogramů. I ty nejobyčejnější fyzické úkony jsou pro ně problém. Natáhnout si pár ponožek trvá věčnost, vyjít patro je leckdy nemožné a hra s dětmi pouhý sen. Úžasná přeměna, které budeme v každé epizodě svědky, nejen změní jejich fyzický vzhled, ale i pohled na život.  

Vítejte v novém těle I - RachelHubnutí je rozděleno do čtyř tříměsíčních fází. Na začátku proběhne týden podrobných laboratorních rozborů a testování fyzické způsobilosti. Dojde na nezbytné poučení o správné výživě. Zkušený trenér Chris Powell osobně vede každého z osmi účastníků.

Navštěvuje je v jejich domovech a zajistí, aby měli přiměřenou výživu a cvičili. Dává jim lekce, jak bezpečně hubnout a lépe žít. Na startu každé další fáze stanoví účastníkům váhový cíl. Pokud ho splní, čeká je odměna. Ke konci podstoupí chirurgické odstranění přebytečné kůže, která už nemusí překrývat jejich obrovská těla. V úplném cíli divákům odhalí, jaká osoba se po celou dobu uvnitř skrývala a toužila se dostat ven.

V každé z osmi epizod účastník prochází transformací nejen těla, ale i osobnosti. Každý z dílů je samostatnou kronikou jedné lidské cesty.

V prvním díle uvidíte jednadvacetiletou učitelku Rachel, která váží 167 kg. Dříve byla královnou krásy, ale váha se jí vymkla. Teď má šanci získat zpět pevnou a štíhlou postavu.

Extreme Makeover: Weight Loss Edition, USA 2011. Reality.

Uvidíte 18. dubna od 20,45 hodin na Prima LOVE.


Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !