Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vítězem druhé řady show Tvoje tvář má známý hlas je Jan Cina

23. 11. 2016 | Televizní tipy
V neděli večer odvysílala televize Nova finálový díl show Tvoje tvář má známý has. Celkovým vítězem pořadu se stal Honza Cina, který se představil jako Scatman John a získal od Nadace Nova vítězný šek v hodnotě 150 000 Kč.

Výhru věnuje mobilnímu hospici Ondrášek pomáhající nevyléčitelně nemocný dětem. "Každý máme nějaké sny. Když jsem byl malý, pořád jsem si zpíval a otravoval tím rodiče. Je skvělé, když můžu zpívat, vyhraju takovou soutěž a nikoho tím neotravuju,” řekl po Hance Holišové druhý vítěz pořadu Tvoje tvář má známý hlas.

Vítězem druhé řady show Tvoje tvář má známý hlas je Jan CinaDruhé místo obsadil David Gránský jako Marilyn Manson, třetí místo Marta Jandová jako Jessica Rabbit a čtvrté místo Anička Slováčková jako Katarína Knechtová. Ve finálové epizodě vystoupili také ostatní soutěžící.

Roman Vojtek a Miroslav Etzler zazpívali duet z muzikálu Fantom opery, Ivana Jirešová a Markéta Procházková z muzikálu Chicago a porota spojila síly s moderátorem Ondřejem Sokolem a společně vystoupili jako švédská skupina ABBA.

Vítězem druhé řady show Tvoje tvář má známý hlas je Jan Cina


Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
také jsem mu vítězství přála, byl úžasnej v každém díle, souhlasím - také mi přišlo, že ty reklamy byly častěji než bývajíSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Myslím, že Honza Cina nevyhrál jen jako Scatman John, ale vyhrál to na celé čáře! Smajlík Byl vždy perfektní. Talent, který zvládl vše.Smajlík I z "hloupých" písniček udělat show.
Pořad se hodně povedl a pobavil, jen kdyby v něm nebylo tolik otravných reklam.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles