Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vraždy v Midsomeru v premiérové řadě na Prima family

3. 05. 2013 | Televizní tipy
Obyvatelé Midsomeru jsou vraždící cháska. Naštěstí je tady policejní inspektor Barnaby, aby se jim podíval na zoubek. A my s ním od 3.5. 2013 v 15. premiérové řadě oblíbeného seriálu Vraždy v Midsomeru, který opět uvede Prima Family. Každý pátek se od 20.15 na Prima family objeví další zapeklité kriminální případy z ospalého britského městečka.

Vraždy v Midsomeru – Prima Family:


Vraždy v Midsomeru, jejíž premiérové díly uvede Prima Family, jsou klasickou kriminálkou s roky prověřenou tradicí, která vždy neúnavně pokládá otázku: Kdo to udělal? Nejúspěšnější britský televizní seriál baví diváky po celém světě už více než 15 let. Hlavním hrdinou Vražd v Midsomeru je velice zaneprázdněný policejní inspektor Barnaby. Navzdory zdánlivě idylické povaze (fiktivního) britského okresu s typickými zelenými poli a živými ploty, doškovými střechami a vesnickými slavnostmi jsou obyvatelé Midsomeru vskutku vražednou cháskou.

Vraždy v Midsomeru v premiérové řadě na Prima familyVe čtrnácté sérii převzal povinnosti místního šéfa policejních detektivů Neil Dudgeon, který hraje Johna Barnabyho. Ten je bratrancem bývalého velícího důstojníka Toma Barnabyho. V patnácté řadě seriálu čeká Barnabyho vyšetřování smrtí spojených s bezhlavým jezdcem a vraždy během zatmění Slunce, bizarní objev spojený s případem pomstychtivého navrátilce, a dokonce bude muset vyrazit po stopě upíra… nebo přinejmenším po stopě někoho, kdo jako upír zabíjí.

O seriálu Vraždy v Midsomeru:


Anglický detektivní seriál Vraždy v Midsomeru vznikl už v roce 1997. Po patnácti úspěšných řadách by se tedy mohlo zdát, že v Midsomeru už nezůstal skoro nikdo naživu. Ve fiktivním britském okresu ale leží přes 60 vesnic s roztodivnými názvy od Aspern Tallow až po Upper Warden. Okouzlující prostředí, ve kterém se seriál odehrává, by se dalo považovat za jeho skutečnou hlavní hvězdu. Natáčí se mimo jiné v krajích Oxfordshire a Buckinghamshire.

 V roce 2010 převzal hlavní roli herec Neil Dudgeon, protože devětašedesátiletý John Nettles se po třinácti letech v Midsomeru rozhodl odejít do důchodu. Postava policejního inspektora Johna Barnabyho ale není první, kterou si Neil Dudgeon mohl ve Vraždách v Midsomeru zahrát. V seriálu se objevil už v prvním dílu čtvrté řady z roku 2000 – ale pouze v menší vedlejší roli. Podobné „recyklace“ se dočkalo mnoho dalších herců. Většinou hrají své vlastní seriálové „příbuzné“ často i několik let poté, co jejich postavy potkal příšerný osud.

Postavy a herci seriálu Vraždy v Midsomeru:


Neil Dudgeon (John Barnaby)

Bratranec bývalého šéfa detektivů inspektora Toma Barnabyho je stejně schopným vyšetřovatelem jako jeho příbuzný. Má doktorát z psychologie a obyvatelé Midsomeru mu připadají zvláště zajímaví. Může se spolehnout na svého věrného psa Sykese i půvabnou manželku Sarah. A pravděpodobně není tím, kdo má doma poslední slovo.

Dále hrají: Jason Hughes (Ben Jones), Tamzin Malleson (Dr. Kate Wilding), Fiona Dolman (Sarah Barnaby) a další.

První premiérový díl seriálu Vraždy v Midsomeru
můžete sledovat již 3.5. 2013 na Prima family!


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vraždy v Midsomeru v premiérové řadě na Prima family:

Vraždy v Midsomeru v premiérové řadě na Prima family
Vraždy v Midsomeru v premiérové řadě na Prima family
Vraždy v Midsomeru v premiérové řadě na Prima family
Vraždy v Midsomeru v premiérové řadě na Prima family
Vraždy v Midsomeru v premiérové řadě na Prima family
Vraždy v Midsomeru v premiérové řadě na Prima family
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !