Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vychytávky Ládi Hrušky - 13.12. 2015

13. 12. 2015 | Televizní tipy
Na obrazovky televize Prima přichází nový, moderní hobby magazín nejen pro kutily. Pořad plný rozmanitých rad a nápadů, vychytávek a zlepšováků do domácnosti, na zahradu nebo do dílny, moderuje Láďa Hruška, dosud známý spíše kuchařskými recepty.

Ani ty zde chybět nebudou, v každém díle Láďa prozradí jeden recept i zlepšováky spojené s vařením. Hlavní náplní pořadu bude ovšem široké spektrum reportáží, v nichž bude Láďa radit či prezentovat nápady, bude navštěvovat šikovné lidi i komunikovat s odborníky.

Vychytávky Ládi Hrušky - 13.12. 2015Témata budou reflektovat roční období, chybět nebudou ani pravidelné rubriky. Výrazná osobnost Ládi Hrušky a široký obsah témat dodávají pořadu rozmanitost, ale i odlehčenější formu a také lidský rozměr, to vše okořeněné špetkou humoru, který s sebou osoba moderátora přináší. 

Vychytávky Ládi Hrušky - 13.12. 2015:


Další díl pořadu Vychytávky Ládi Hrušky dělá čest svému názvu, protože je doslova nabitý nápady, vynálezy, výmysly, zlepšováky, udělátky… Tak například tím, jak přežít zimu s chutí a (s nohami) v teple, se můžeme inspirovat hned v první reportáži, která nás zavede do rodiny, jež si vyrobila speciální stůl s ohništěm uvnitř. Nejenže jim umožňuje po celý rok grilovat, ale v zimním období je oheň navíc krásně zahřeje, a protože teplo vede i noha uprostřed, stolovníci si krásně prohřejou také kolena.

Adventní čas se přehoupl do své druhé poloviny, což znamená, že Vánoce jsou skutečně za dveřmi. Je to období, které si většinou užíváme v klidu domova, odpočinkem a hodováním. A protože laskominy, které si dopřáváme, nebývají většinou zrovna dietní, bude se nám jistě hodit nějaká ta medicína na lepší trávení. Léčitel Jaroslav Zajíček říká, že nejlepší je kořen pampelišky. A tak si pro něj dojdeme a ukážeme si, jak s ním naložit. O pampeliškách ví své jistě i Belgický obr, což je největší králík na světě, a jak říká chovatel Jan Novotný, je to zajímavé, dobromyslné, klidné a plodné plemeno, zároveň však náročné, především na prostor a kvalitní stravu. On by ale rozhodně neměnil.

Pan Svojanovský zase přichází s převratným kutilským počinem, který by ocenila leckterá maminka – aby přelstil vnučku, která nechtěla spát ve stojícím kočárku, vyrobil mobilní mechanickou chůvu, která vozí kočárek sama. U Chadrabů hrajou čtyři kola také prim, ovšem v trochu pozměněné, a především miniaturní podobě. Jsou majiteli fantastické sbírky autíček, o které sní snad každý malý kluk. Sbírka čítá celkem přes tisíc aut, z toho přes čtyři sta angličáků!

Nový pořad Vychytávky Ládi Hrušky
můžete sledovat v neděli 13.12. 2015 od 12:40 na Primě!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !