Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vychytávky Ládi Hrušky 23.4. 2017

23. 04. 2017 | Televizní tipy
Bazalka krásně voní lidem, ale podstatně méně molicím. Pokud tedy nechcete mít napadená rajčata nebo papriky, zasaďte bazalku přímo mezi ně. Ostropestřec mariánský dokáže s naším tělem hotové zázraky, funguje totiž jako detoxikant i antioxidant.

Láďa prozradí, jak si z něj připravit léčivou tinkturu. Recept na pravou jihočeskou cmundu po kaplicku představí pan Kamil. Jednoduchý závěsný květináč na bylinky vyrobíte z obyčejné plechovky, například od krmiva pro psa. Kadeřavost broskvoní trápí na jaře skoro všechny zahrádkáře. Ukážeme vám postřik podle receptu našich babiček, který na ni zaručeně funguje.

Vychytávky Ládi Hrušky 23.4. 2017Jak si vyrobit kořenovou závlahu z PET lahví, která vás nebude stát ani dvě pětky, ukáže Láďa. Pana Karla by chtěla mít doma každá hospodyňka – pro svou drahou manželku vyrobil výtah, aby nemusela nosit věci po schodech. Vychytávku má Láďa i proti hnědnutí jablíček, stačí je zavakuovat! Ranní života budič i denní perlivý nápoj připravíte během pár minut a uvidíte, kolik vám tento Láďův recept dodá přes den energie.

Další díl pořadu Vychytávky Ládi Hrušky
můžete sledovat v neděli 23.4. 2017 ve 12.40 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vychytávky Ládi Hrušky 23.4. 2017:

Vychytávky Ládi Hrušky 23.4. 2017
Vychytávky Ládi Hrušky 23.4. 2017
Vychytávky Ládi Hrušky 23.4. 2017
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !