Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vylomeniny 1.4. 2013

1. 04. 2013 | Televizní tipy
Zvládnout během oběda nebo večeře pořídit si mladšího milence, nafotit akty, skvěle se pobavit a ještě za to dostat 20 tisíc korun? Žádný problém. A ve Vylomeninách toho můžete stihnout ještě mnohem víc! Sledujte nový zábavný pořad Vylomeniny již v pondělí 1.4. 2013.

Vylomeniny – 1.4. 2013:


Co byste řekli tomu zajít si na oběd nebo na večeři do restaurace, zadarmo se najíst a ještě vyhrát 20 tisíc korun? Ve Vylomeninách vám to splníme. Stačí zvládnout pět jednoduchých úkolů, které vám moderátoři Martin Dejdar a Tomáš Měcháček zadají přes neviditelné sluchátko a trochu se pobavit na úkor vašeho spolustolovníka. Nemáte se čeho bát, zlobit se na vás určitě nebude. Naopak. Budete se oba královsky bavit!

Vylomeniny 1.4. 2013A nejen o mužích, i když složení první dvojice v pořadu Vylomeniny s datem 1.4. 2013  k tomu svádí. Ostatně co jiného by na obědě měly probírat matka s dcerou, obzvlášť když matka coby první zadání dostane za úkol použít v konverzaci pětkrát sousloví pohledný mladík a ve druhém jednomu takovému posílá vzdušné polibky? A netrvá dlouho a jeden takový pohledný mladík dorazí ke stolu s tím, že ho Helena přece dobře zná a že je její milenec. Jenže přece jenom, Heleně už není dvacet a za takovou přízeň musí zaplatit. Teď aktuálně po ní její milenec požaduje, aby na něj přepsala svůj, respektive dceřin byt. Co na to šokovaná Veronika, která až do dnešního oběda zřejmě neměla tušení, co dřímá v její matce?

A v choulostivých tématech pokračuje i druhý pár. Dlouhovlasá blondýna Oxana začíná hru tím, že má použít v konverzaci jména pěti infekčních chorob a následně uzmout z vedlejšího stolu spropitné, které tam zanechali předchozí hosté. A kdyby jen to! Krádež musí následně odčinit modlitbou, což v kombinaci se slovy „vole“ a jinými, která používá v konverzaci se svým partnerem, vyvádí z míry i naše moderátory. A to její partner ještě neví, že Oxana by s ním ráda nafotila akty, za které by pak mohli získat solidní finanční odměnu. Tedy pokud se předtím nerozejdou ve zlém kvůli Oxanině zlodějině. Dojde k rozchodu? To uvidíte v show Vylomeniny s datem 1.4. 2013.

Martin ze třetího soutěžního páru zdá se není zrovna typ, který by na veřejnosti dával průchod svým citům, natož pak nějaké vášni. Ve Vylomeninách ale bude muset! A dělá to bohužel natolik okatě, že Tereza záhy pojme podezření: líbá mě, protože chce, nebo proto, že musí? „Tak co bude ten další úkol? Řekni mi, co bude ten další úkol, jinak se zvednu a odejdu,“ říká svému partnerovi Tereza. Na to, že se poznali teprve před měsícem a půl, slušný odhad. Ustojí Martin tuhle výzvu, nebo prozradí Tereze, že je sleduje skrytá kamera?

Dívejte se v pondělí 1.4. 2013 na Prima family. Vylomeniny startují ve 21.45!

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
po mne by to nebylo
Obrázek uživatelky
profil
Mě, kdyby takhle ti dva "přepadli" v restauraci, tak bych to musela vzdát. Manžel by to poznal a nebo já bych to neuhrála, protože kdybych tam měla takhle blbnout, tak by muž od stolu odešel.....myslel by si, že mi hráblo. Možná bych se pořád smála.....prostě bych to nemohla hrát.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle