Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vylomeniny 4.3. 2013

4. 03. 2013 | Televizní tipy
Už v pondělí 4.3. 2013 startují Vylomeniny - soutěžní show, kterou jste na televizních obrazovkách ještě neviděli! Navíc, ve které můžete vyhrát až dvacet tisíc korun, stačí splnit pět jednoduchých úkolů. Má to ovšem jedno ALE… Člověk, s nímž budete hrát, nesmí pojmout nejmenší podezření, že jste součástí nějaké hry…

Vylomeniny – 4.3. 2013:


Že skrytá kamera není ohrané téma a může to být velká legrace, o tom vás v novém soutěžním pořadu přesvědčí dvojice Martin Dejdar – Tomáš Měcháček. Představte si, že obědváte v restauraci, když vám servírka nabídne, že máte konzumaci zdarma, plus posléze, že můžete vyhrát dvacet tisíc korun.

Vylomeniny 4.3. 2013 Aniž by váš partner něco podezřelého tušil, odvede vás do zázemí restaurace k moderátorské dvojici, která vám instaluje do ucha neviditelné sluchátko a pak vás bleskově vrátí zpátky ke stolu. Poté vám Martin Dejdar s Tomášem Měcháčkem zadají prostřednictvím onoho sluchátka pět úkolů. Když je splníte tak, aby váš partner neměl tušení, že kromě jídla a pití stíháte ještě něco dalšího, vyhráváte!

Moderátoři pořadu Vylomeniny vás přitom budou bedlivě pozorovat. Jak? Skrytou kamerou! A hned v prvním díle bude na co se dívat: uvidíte, jak sníst v luxusní restauraci rukama smažený sýr, manžela servírujícího manželce jedno překvapení za druhým a na pořadu dne bude i nevěra.

Luboš s Míšou vyrazí v show Vylomeniny s datem 4.3. 2013 na romantickou večeři, která však skončí téměř rozchodem. Takhle Míša totiž svého partner nezná! Co se s ním stalo, že skloňuje slova jako milenka, nechráněný sex, fouká bubliny do její sklenice s nápojem a nakonec se rozhodne, že smažený sýr zkonzumuje, aniž by se vůbec dotknul příboru? 

Velké překvapení zažije v soutěži Vylomeniny s datem 4.3. 2013 i Hanka. Aby ji manžel po mnoha společně strávených letech chytil v restauraci za ruce, to se neděje jen tak. Aby naštvaně ukončoval telefonní hovory, to už vůbec ne. A aby on, lékař, opravoval cizím dívkám protékající toalety a kapající kohoutky, to už je i na Hanku trochu moc. Kolik nakonec vydrží a jak velká tím pádem bude společná výhra?

A pořádné drama čeká v soutěži Vylomeniny s datem 4.3. 2013 i Honzu! Nejen, že má před sebou ples, na který se mu původně vůbec nechtělo, takže si ho musel zpříjemnit večeří, teď ještě musí své milé vysvětlovat, proč by si místo luxusního menu rád objednal tlačenku, a vzápětí, proč jí byl nevěrný a jak by si představoval život ve třech. Ustojí Honza lži a záchvat smíchu a odnesou si společně s Nikol ze soutěže maximální možnou výhru 20 tisíc korun? Dívejte se!

Vylomeniny startují již v pondělí 4.3. 2013 ve 21:45 na Prima family!

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vylomeniny 4.3. 2013 :

Vylomeniny 4.3. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !