Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vylomeniny 8.4. 2013

8. 04. 2013 | Televizní tipy
Snědli byste pár kousků sushi z těla cizího člověka, kterého jste právě potkali v restauraci? A co kdyby za to bylo 20 tisíc korun? I o tom jsou Vylomeniny. Show, která odhaluje vaše spolustolovníky takové, jaké je určitě neznáte. Ale budete se u toho královsky bavit!

Je to jednoduché: zajdete si do restaurace na oběd nebo na večeři a u toho můžete vyhrát 20 tisíc korun. Má to jednu podmínku, totiž že splníte úkoly, které vám přes neviditelné sluchátko zadají moderátoři Martin Dejdar a Tomáš Měcháček. A to i takové, které se vašemu spolustolovníkovi nemusejí zrovna líbit.

Vylomeniny – 8.4. 2013:


Vylomeniny 8.4. 2013Petr je s Terezou už pár let, ale ona si teprve teď všimla, jak velké má oči, uši a taky pusu! Tereza má tento den vůbec nějaký mimořádně vyvinutý cit pro estetično. Takže když se jí nelíbí balonky, kterými je odekorovaný bar, zkrátka vstane a propíchá je vidličkou. „Stydíš se?“ ptá se svého vyvoleného. A Petr? Ten je podle svých slov „rudej až na prdeli“.

A co teprve, když se Tereza vytasí s nápadem odstěhovat se do Japonska. Samozřejmě, nebude to jednoduché, ale Tereza by mohla vyzkoušet třeba nový způsob servírovaní sushi. Co kdyby se pojídalo třeba z lidského těla? Což taky hned otestuje, ovšem nikoliv na svém partnerovi. A zobnout si v show Vylomeniny s datem 8.4. 2013 nakonec přijdou i moderátoři. 

Bohouš by 20 tisíc také rád, ale něco pro výhru udělat, to už je horší. Mluvit před Lenkou o domácích pracích ještě zvládne, ale vstát, rozpustit jí vlasy a namasírovat záda, aby jí ulevil od stresu? To už bude chtít trochu odvahy po těch letech! A tou Luboš zřejmě moc neoplývá. Pomohou ho namotivovat naši moderátoři, nebo skončí u prvního úkolu a odnese si pouhou tisícovku?  To se dozvíme již v pondělí 8.4. 2013 v show Vylomeniny!

Andrea a Jana jsou kamarádky, které se rády baví a zřejmě hned tak něco je nepřekvapí. Takže když se Andrea pokouší dotknout jazykem nosu, Jana v klidu dál večeří. Také když Andrea dostane pracovní nabídku do různých světových metropolí, nechá to Janu v klidu. Zpozorní až ve chvíli, kdy Andrea hodlá zapojit i ji.

Co kdyby si taky něco vydělala a Andreino vystoupení doprovodila tancem? Má to jednu podmínku: musela by u toho být nahá. Odmítne Jana, nebo kývne a umožní Andreje vyhrát 20 tisíc?

Dívejte se v pondělí 8.4. 2013 na Prima family. Vylomeniny startují ve 21.45!

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
možná se podívám
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles