Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

X Factor – TV Nova představila pilotní díly!

30. 01. 2008 | Televizní tipy
Již za několik dní, v neděli 3. února 2008 ve 20hodin, doslova vrhne na obrazovku naší nejúspěšnější televize TV Nova světově proslulá a divácky oblíbená britská hudební soutěž posledních let, která láme rekordy, X Factor!

V tomto čase se s ním budeme pravidelně setkávat každý týden až do 1. června, kdy poznáme prvního českého vítěze. Finálové neděle se otevřevou divákům od 20hodin a ještě týž večer se také dozvíme jméno soutěžícího, který X Factor opustí. Na vyhlášení vysledků si budeme muset počkat až do 23hodiny, slibují producenti pořadu. Ještě než začne to právé X Factorovské šílenství, máte možnost se s chytrouženou podívat na párty X Factoru!

X Factor Krátce před osmou hodinou večer, na začátku týdne v Rytiřské ulici před známou a vyhlášenou kavárnou Cafe Cafe, kde pravidelně potkáte nejen slavné osobnosti, byla exkluzivně představena hudební soutěž X Factor, do niž se přihlásilo neuvěřitelné množství talentů (6913). Kdo šel zrovna v tu chvíli kolem kavárny, nemohl si nevšimnout známých osobností ,porotců soutěže X Factor jako je Petr Janda, který vzal do kavárny svou ženu Alici, dorazila Gábina Osvaldová tentokrát bez svého partáka Ondřeje Soukupa, na párty nechyběl hlavní moderátor večera i moderátor soutěže X Factor úspěšný Leoš Mareš, který večer slavnostně zahájil a přítomné návštěvníky přivítal na zahajovacím večírku, který uspořádala TV Nova. Krátce na to si mikrofon od Leoše přebral dramaturg projektu Vítek Pokorný, který se již v minulosti úspěšně podílel na všech řadách hudební soutěže Česko Hledá SuperStar.

X Factor „Diváci se v prvních střihových dílech mohou těšit na rekapitulaci dění na castinzích, které již na podzim proběhly ve Zlíně, Brně, Českých Budějovicích, Ostravě a Praze. Poté budou následovat semifinálová soustředění, na kterých již budou soutěžící rozděleni do jednotlivých kategorií. Každou kategorii bude „řídit" jiný porotce, který si sám nominuje čtyři nejlepší zpěváky do finále,“ pronesl v úvodu večera Vítek Pokorný.

Na projekčních obrazovkách návštěvníci kavárny Cafe Cafe exkluzivně nahlíželi pod pokličku hudební soutěže X Factor, který hned v úvodu přiveze vítěze britského klání X Factoru a to mladého úspěšného zpěváka Shayna Warda, který přijal pozvání do České Republiky právě 23. března 2008 na první finálový večer X Factoru.

X Factor „Ano je to tak, můžu to potvrdit, podařilo se nám dostat sem na první finálový večer vítěze britské verze X Factoru Shayna Warda. Je to vůbec poprvé, co u nás vystoupí hudební hvězda, která s X Factorem má hodně společného. Do české republiky dorazí krátce v neděli dopoledne a bude tady až do druhého dne,“ prozradil nám koordinátor projektu X Factor Adam Kotalík.

Shayne Ward v České republice představí první singl z jeho nového alba Breathless, které vyšlo na podzim 2007 v Británii a získalo platinovou desku. Singl If that´s OK with you dosáhl v anglické hitparádě na druhou příčku a v Irsku se stal dokonce číslem jedna. Více informací o vítězi britské verze X Factor se dozvíte také v dalším našem článku: Finálové večery X Factoru otevře britský vítěz Shayne Ward.

X Factor Fotografům neunikl pozornosti ani český RNB zpěvák první české SuperStar Sámer Issa, který se během večera seznámil s nejmladší účastnicí X Factoru Barborou Sulovskou (viz. Foto). Sámer bude mít až do konce celé soutěže s X Factorem hodně společného. Jak jsme se dozvěděli, jeho úkolem bude především hodnotit, porovnávat a neposlední řadě radit a to vše na internetových stránkách X Factoru a nejen prostřednictvím chatu, blogu ale i videí.

„Jsem rád, že mě televize oslovila, je to něco, co tady v České Republice chybí. Bude se to jmenovat Sámerův Factor X. Už se nato těším, budu mít konečně prostor vyslovit svůj názor, hodnotit soutěžící ale taky jim nabídnout své zkušenosti. Rozhodně to chci pojmou vtipně a zajímavě,“ prozradil s úsměvem na rtech Sámer Issa.

X Factor
Velký ohlas si po celý večer získaly dvě ženy, a to nejmladší účastnice soutěže X Factor Barbora Sulovská (15let) z Prahy a nejstarší zpěvačka soutěže paní Anna Černohlávková z Mladé Boleslavi (87let) . Obě dámy celý večer ochotně poskytovaly novinářům rozhovory a nechaly si na památku udělat společnou fotku.

„Vůbec bych paní Anně neřekla, že jí je 87let, ta vypadá tak na šedesát. Já osobně bych v takovém věku do toho nešla, hlavně bych nechtěla slyše mé kolegy z práce, jak by mi to záviděli,“ utrousila návštěvnice kavárny.

X Factor pro Vás bude chytrazena.cz
neustále sledovat a přinášet zajimavé reportáže již brzy!



-Kep-
TV Nova, Sonybmg

Foto: Aleš Kartal, Ivan Gut

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Taky si myslím,že to bude další pitomoučká soutěž pro rádoby zpěváky.No nechám se překvapit.Snad to nebude tak ubohé jako Super....!
Obrázek uživatelky
profil
se asi za zvědavosti kouknu, ale myslím si, že to bude jen lehčí odvar SuperStar...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles