Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Začíná další SuperStar 2009. Pro tentokrát československá.

18. 05. 2009 | Televizní tipy
Od čtvrtka 14. 5. 2009 se můžete hlásit do další řady soutěže SuperStar 2009. Poprvé v historii se o přízeň poroty SuperStar utkají soutěžící ze dvou zemí najednou.

Večery SuperStar plné nadějí, emocí i zklamání budou nejspíš podobné, jako tomu bylo ve všech předchozích dílech. Československá Superstar ale přináší i některé novinky.

Například se můžou přihlásit lidé starší než dosud, věková hranice SuperStar je totiž posunuta od 15 do 30 let. Soutěžící se navíc budou moci doprovodit i na hudební nástroj. Nejdůležitější ale je, že nová hvězda poprvé vzejde z klání ve dvou zemí současně.

ČeskoSlovenská SuperStarMezinárodní soutěž SuperStar bude moderovat také mezinárodní dvojice. Českou stranu reality show SuperStar zastoupí Leoš Mareš a slovenskou Adéla Banášová.

"Takhle velkou věc jsem nikdy nedělal, proto jsem strašně natěšenej. Adéla Banášová je nejlepší slovenská moderátorka, takže to bude úžasná zkušenost,“
těší se Leoš Mareš. "A možná se i současná mládež něco přiučí", dodává.

A co na to Adéla: "Leoš Mareš je velmi šikovný, tak se také těším z tohoto důvodu. A jsem zvědavá, jak nám to půjde."

Organizátoři si od soutěže Česko Slovenské SuperStar 2009 slibují kromě nových neokoukaných hvězd také výchovný charakter, protože se na české obrazovky alespoň na několik večerů vrátí slovenština.

Chcete se stát československou hudební hvězdou.
Přihlásit se můžete ZDE.

Už jsou zveřejněna i jména údajných porotců. Zatímco by za Česko měl usednout do poroty Ondřej Hejma a dcera lídra kapely Olympic Petra Jandy Marta, za slovenskou stranu to bude zpěvačka Dara Rolins a vyhlášený postrach všech zpěváků Paľo Habera.


Zatím poslední hudební reality show v Česku byl loni X Factor. Jeho vítězem se stal Jiří Zonyga.

TV Nova začala vysílat první řadu soutěže Česko hledá SuperStar v roce 2004, poslední třetí ročník mohli diváci TV Nova shlédnout v roce 2006. První Českou SuperStar se stala v roce 2004 Aneta Langerová.




Zdroj: TV Nova

Hana Houbičková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
konečne zábava
Obrázek uživatelky
profil
tyhle pořary nesleduju,myslím,že je to ztráta času
Obrázek uživatelky
profil
mam moc rada tyhle hudebni souteze a slovensko ceska to bude dobry...ma to moderovat adela a na tu se moc tesim je moje oblibena slovenska moderatorka...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kroj