Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žaneta Show přinese na TV Barrandov šokující příběhy

26. 02. 2015 | Televizní tipy
Na půdě Televize Barrandov vzniká nová původní talkshow s prvky reality! Žaneta show přinese šokující životní příběhy lidí, s nimiž se osud nemazlil i těch, kteří si život na periferii společnosti vybírají záměrně. Pořadem plným emotivních přiznání provede moderátorka Žaneta Muchová každý všední podvečer vyjma pátečního, a to již od počátku března.

Žaneta Show – nově na TV Barrandov:


Žaneta Show v jeden okamžik spojí osoby s podobným osudem s těmi, jejichž životy a názory se diametrálně odlišují. Diváci tak budou svědky střetů zcela rozdílných světů, mnohdy ne tak vzdálenými těm jejich. Hvězdami Žaneta Show budou právě oni a Žaneta Muchová. „Několik dílů je již předtočeno a musím říct, že jsou velmi emotivní. Diváci uslyší příběhy těch, kteří se živí svým tělem, těch, již prožili dětství v dětském domově nebo například těch, kterým množství peněz od základů změnilo život. Natáčení není jednoduché ani pro mě ani pro mé hosty. Když jsme třeba rozebírali domácí porody, bylo cítit silné napětí mezi jejich zastánci a odpůrci,“ líčí zážitky z prvních natáčení Žaneta Muchová.

Žaneta Show přinese na TV Barrandov šokující příběhyTu barrandovští diváci dobře znají, dosud je provázela Našimi zprávami, hlavní zpravodajskou relací TV Barrandov. „Žaneta Muchová uspěla v tvrdé konkurenci vícekolových castingů s jasnou převahou. Projevila obdivuhodnou flexibilitu a jsme přesvědčeni, že stejně tak jako si rychle získala oblibu diváků Našich zpráv, zaujme i fanoušky nového formátu, který ve večerním vysílacím čase nabídneme počátkem března,“ prozradila generální ředitelka TV Barrandov a místopředsedkyně představenstva společnosti EMPRESA MEDIA Ing. Marcela Hrdá.

Žaneta Muchová hlásila zprávy TV Barrandov spolu s Reném Hniličkou od počátku března loňského roku. Současně působila jako manažerka marketingu společnosti Empresa Media, kde nabyla sedmiletou praxi. „Mít vlastní televizní show je nabídka, kterou bych si možná dříve netroufla nahlas vyslovit. Nebudu skrývat potěšení z důvěry, kterou do mě Televize Barrandov vkládá. Je to obrovský závazek, ale i výzva. Věřím, že adrenalin, který s sebou takový typ pořadu jasně přinese, využiji v jeho prospěch a přenesu jej tam, kde ho bude třeba nejvíce – k našim divákům. To oni budou hlavními hvězdami mého pořadu,“ sdělila Žaneta Muchová. Tu v její show jedenkrát to týdne vystřídá její kolegyně z Našich zpráv Kristýna Fantová nebo Mirek Vaňura.

První díl pořadu Žaneta Show
uvidí diváci TV Barrandov v pondělí 2.3. 2015 v 19:10 hod.


Zdroj, foto: TV Barrandov

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Žaneta Show přinese na TV Barrandov šokující příběhy:

Žaneta Show přinese na TV Barrandov šokující příběhy
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Budeme se dívat, určitě to bude zajímavé.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice