Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zhubni nebo přiber na Prima love

21. 08. 2012 | Televizní tipy
Jedni se nemůžou jídla nabažit, druzí se ho straní jako čert kříže. Co se stane, když si vypasený tlouštík prohodí na týden jídelníček s hubeňourem?  Přestanou mu chrastit kosti? To se dozvíte v novém pořadu Prima family Zhubni nebo přiber!

Zábavný pořad Zhubni nebo přiber! se věnuje lidem s extrémně nezdravými stravovacími návyky. Po celé Británii se totiž denně odehrávají těžké prohřešky proti správné výživě, které vedou k povážlivým výkyvům na obou koncích váhového spektra.

Zhubni nebo přiber!Na jedné straně máme v pořadu Zhubni nebo přiber monstrózně obézní tlouštíky, kteří by se celý den jenom cpali, a na druhé podvyživené sušinky, pro které je jen pohled na jídlo utrpením. Co se však týče ohrožení zdraví, nemůžou si oba případy nic vyčítat. Jak jim pomoci najít rovnováhu ve světě, který nám věčně vnucuje obecně uznávané ideály krásy, jimž se většina populace nemůže ani přiblížit?

První série Zhubni nebo přiber! vybrala šestnáct největších hříšníků z obou táborů. Ve spodním prádle se musejí společně ukázat před kamerou. Diváci málem neuvěří, že mohou takové rozdíly mezi lidmi vůbec existovat. V každé epizodě pak tvůrci spárují jednoho hubeňoura na hranici anorexie s pořádně vypaseným cvalíkem a pošlou je na vyživovací kliniku.

Tam si v pořadu Zhubni nebo přiber pod dohledem doktora Christiana Jessena prohodí jídelníčky a životní styl, aby si uvědomili, jaké dělají chyby a jak riskují zdraví. Ani pro jednoho není taková výměna snadná. Dokáže jim však, že přejídání je stejně špatné jako nejíst skoro vůbec. Cílem akce je účastníkům nastartovat nový zdravější životní styl a pokusit se je přiblížit normálnějším váhovým hodnotám.

Necháváte se inspirovat populárními dietami, které se dají najít na internetu? Doktorka Anna Richardsonová si je v další části pořadu Zhubni nebo přiber bere na paškál a podrobně zkoumá, jak který „zaručený“ způsob hubnutí funguje. Na konkrétních případech pak ukáže, jak šokující vedlejší účinky může dodržování takových diet zapříčinit.

Odbornice na zdravou výživu Gillian McKeithová, moderátorka britské verze pořadu Jste to, co jíte, si zase dala velké životní předsevzetí. Chce konečně najít způsob, jak ze Spojeného království vymýtit všudypřítomné tlusté zadky. Také nám v pořadu Zhubni nebo přiber poradí, jaký kalorický přísun mají běžná jídla a která z nich hubnutí zrovna nenapomáhají.  

Aby Brity varoval, jak můžou skončit, pokud s nárůstem obezity něco neudělají, navštíví doktor Christian Jessen nejtlustší město ve Spojených státech. Pořad Zhubni nebo přiber! nám rovněž poradí, jak rozpoznat varovné příznaky, když někoho v našem okolí v ohrožuje porucha příjmu potravy.

Jak dopadne výměna jídelníčků mezi tlouštíky a hubeňoury, můžete sledovat od 27.8. 2012 od pondělí do čtvrtka od 21.30 v novém pořadu Zhubni nebo přiber!
na Prima love


Zdroj, foto: Prima Family

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !