Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zhubni šéfe na Prima love

17. 10. 2012 | Televizní tipy
Mezi láskou k jídlu a závislostí na něm je často velice tenká hranice a někteří šéfkuchaři ji překročili. Tým odborníků jim pomůže nastartovat zdravý životní styl a vrátit podlomené zdraví v pořadu Zhubni šéfe.

Pro šéfkuchaře s nadváhou může být práce v pohostinství dvousečný meč. I když jim láska k jídlu přinesla úspěch, peníze a úctu, zároveň je zabíjí. Sami tvrdí, že jídlo je jedna z nejhorších závislostí, protože s ní nikdy nemůžete úplně přestat.

Zhubni šéfe na Prima loveA co když navíc notoričtí přejídači tráví každý den mezi hromadami pochutin? Jídlo je jejich život, připravují ho a ochutnávají. Výsledky jejich úsilí jsou sice určené zákazníkům, ale kuchaři mají až příliš mnoho příležitostí uždibovat.

Navíc jsou jejich směny dlouhé a stresující a často jim nezbývá čas na fyzické cvičení. Obezita s sebou přináší mnohé zdravotní problémy – například cukrovku – a šéfkuchaři, kteří se do pořadu přihlásili, už je začali pociťovat. Proto se sebou chtějí něco udělat. V tom jim pomůže nový pořad na Prima Love Zhubni šéfe!

Každá epizoda reality show Zhubni šéfe! představí dva obézní kuchaře a stráví s nimi čtyři měsíce. Během nich jim terapeuti, odborníci na výživu a osobní trenéři pomohou překonat zlozvyky, nastartovat zdravý životní styl a vrátit nalomené zdraví. Každý týden si kuchaři před kamerami musí stoupnout na váhu. Jejich cílem je během šestnácti týdnů shodit 25 % tělesné hmotnosti. Pro lidi, kteří pracují v kuchyni až 14 hodin denně, je to velice těžký úkol.

Například osmadvacetiletý šéfkuchař z New Yorku Dimitri Verteouris vážil při výšce 179 centimetrů skoro 150 kilogramů. Kvůli dvěma operacím srdce v dětství vedl spíše sedavý způsob života, a když se dal na vaření, začal rychle nabírat. Ironií je, že vlastní tři restaurace se zdravým jídlem. Jenže svá jídla nikdy nejedl. Dával přednost těstovinám, rychlému občerstvení a zákuskům. Že má problém, zjistil, když zašel za kardiologem. Diagnostikoval zvětšené srdce.

Zhubni šéfe na Prima lovePak už to šlo s Dimitriem z kopce. Nedokázal si ani zavázat tkaničky nebo vyjít do schodů. Obezita ho zpomalovala a také mozek nebyl tak rychlý jako dříve. Motivaci zhubnout mu dodaly dcery a touha vrátit se k boxování. Kolik kilo se mu podařilo zhubnout, se dozvíte v pořadu Zhubni šéfe. Jedno je ale jisté. Kuchař se cítí mnohem líp a už jí zdravá jídla, která jeho restaurace připravují. Jeden z trenérů Brett Hoebel říká:

Musíte se dostat k jádru problému. Pokud jste ve stresu, nejde to zamést pod koberec. I když se s ním pokusíte vyrovnat jiným způsobem než jídlem, stejně je potřeba definitivně vyřešit prvotní příčinu vaší tenze.“ Šéfkuchaři podle něj trpí stejnými zlozvyky jako zbytek populace. Jedna z jeho rad je mít vždycky po ruce nějakou zdravou svačinu a každé dvě až tři hodiny něco malého sníst, aby se regulovala hladina cukru v krvi a člověk neměl pocit hladu. Pořad Zhubni šéfe samozřejmě přinese i recepty na lehká jídla, vhodná při dietě.

Sledujte nový pořad Zhubni šéfe! již tuto středu 17.10. 2012
od 21.40 na Prima love

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zhubni šéfe na Prima love:

Zhubni šéfe na Prima love
Zhubni šéfe na Prima love
Zhubni šéfe na Prima love
Zhubni šéfe na Prima love
Zhubni šéfe na Prima love
Zhubni šéfe na Prima love
Zhubni šéfe na Prima love
Zhubni šéfe na Prima love
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !