Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Životní úklid po třech generacích

27. 11. 2011 | Televizní tipy
V bytě, v němž se vystřídaly tři generace, zůstalo velké množství zbytečností, o kterých současní nájemníci ani nevědí. Hlavně pokoj, který obývá babička, zažil své. Staromódní obývací stěna přes jeho půlku tak ukrývá nečekaná tajemství. Dokážou se jich Beránkovi zbavit? Uvidíte v neděli v podvečer v magazínu Životní úklid.

Ložnice manželů žijících v bytě ještě s babičkou by také potřebovala řádně provětrat. Kromě obrovské stěny zde není ani pohodlné spaní. Manželé Beránkovi totiž léta spí na molitanových matracích. „Pořád se to snažíme třídit, ale nějak se nedokážeme většiny věcí zbavit,“ přiznávají sebekriticky. Pomůže Alice Bendová s Martinem Zellerem?

Životní úklid po třech generacíchTým Životního úklidu pozvala do bytu snacha, která chce své tchýni pomoci zbavit se zbytečností. Jenže pokoje jsou plné nejen jich, ale také spousty srdcových záležitostí. Památky po babičce či dědečkovi se samozřejmě vyházet nemohou. Ale co prostěradlo do kočárku skladované přes třicet let? Životní úklid je tady opravdu nutný.

Nábytková stěna stála před mnoha lety polovinu manželské půjčky, dnes se však do interiéru nehodí a zabírá spoustu místa. Podaří se ji prodat na bleším trhu? I na to vám pořad Životní úklid odpoví.

Sledujte generální Životní úklid po třech generacích již v neděli 27. listopadu od 17.10 na Primě!



Zdroj: Prima

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ty fotky na závěr - to je výsledek toho úklidu? já bych ráda věděla, proč to vždycky musí být tak neosobní a strohé. Snachu bych asi za tohle ráda neměla. Pomoc? Vidím to na mamince, jak se nerada zbavuje věcí. No a proč by měla. Je to její život. Už přišla o hodně, proč by se měla zbavovat věci, které jsou pro nás bezcenné, a pro ni vzpomínkami.
Obrázek uživatelky
profil
Vůbec neřeknou kolik za to dali! Zadarmo to nebylo a když si snacha neváží věcí na které si nevydělala, tak má být potichu! To je nefér. Člověk si má uklidit sám a ne si k tomu zvát televizi.
Obrázek uživatelky
profil
Nestihla jsem to..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
asi se nestihnu koukat,jdeme na rozsvícení vánočního stromečku
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles