Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Životní úklid v malém domku matky samoživitelky

19. 11. 2011 | Televizní tipy
Paní Němcová žije se dvěma syny v maličkém domku na okraji města Kouřim. Protože je už 12 let rozvedená, zvykla si všechny mužské práce dělat sama. Vytvořila krásnou zahradu a postavila i skautskou chatičku. Na životní úklid v domě a v duši ale zatím odvahu nesebrala.

Každá věc má svůj příběh a bývá často cenná v době svého pořízení. Časem se však některé z těchto věcí stávají jen nostalgickou vzpomínkou, nebo dokonce jen čímsi, co ani nevíme, kde jsme vlastně získali. Nejinak tomu je u věcí, kterých se potřebuje zbavit paní Němcová se syny. V malém domečku totiž není úložných prostor nazbyt. Děti si navíc přejí vlastní pokoj, a to vyžaduje místo. Máme tu další úkol pro tým pracovníků pořadu Životní úklid v čele s Alicí Bendovou a Martinem Zellerem.

Životní úklid v malém domku matky samoživitelkyNa první pohled je toho v malém domku opravdu hodně. Všechny věci se ale jeví praktické a v domácnosti se používají. Co tedy vyhodit? Při bližším prozkoumání a několika vnitřních bojích se nakonec rodina přece jen rozhodne něco zlikvidovat, něco dát na charitu a něco prodat. Jaký bude výdělek na bleším trhu? Uvidíte v neděli vpodvečer v Životním úklidu.

Velký boj se tentokrát svede o samovar z Ruska, který je nejstarší relikvií v domě. Hádat se o jeho zachování bude především starší syn. Dají mu nakonec moderátoři za pravdu? A jak se rodince bude líbit proměna interiéru? Nenechte si ujít další díl magazínu Životní úklid.

Životní úklid kvůli vzniku dětského království sledujte již v neděli 20. listopadu od 17.10 na Primě!


Zdroj: Prima

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Životní úklid v malém domku matky samoživitelky:

Životní úklid v malém domku matky samoživitelky
Životní úklid v malém domku matky samoživitelky
Životní úklid v malém domku matky samoživitelky
Životní úklid v malém domku matky samoživitelky
Životní úklid v malém domku matky samoživitelky
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !