Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zone reality: Erin Brokovich: Vítězství spravedlnosti

18. 03. 2010 | Televizní tipy

Příběh obyčejné ženy, matky tří dětí, toho času bez zaměstnání, bez peněž a vzdělání, jež se z bezvýznamné sekretářky advokátní kanceláře dokázala díky své vlastní pracovitosti, neobvyklé ráznosti a osobní přímočarosti vypracovat mezi nejznámější ženy světa, zná asi téměř každý.


Drama Erin Brokovich se ve své době stalo filmovým hitem. Příběh podle skutečné události uvízl v hlavách mnoha milionů žen i mužů po celém světě. Většina z nich si ale Erin Brokovich pamatuje jako Julii Roberts, která tenkrát skutečnou postavu filmově ztvárnila. Díky televizní stanici Zone Reality se nyní můžeme seznámit se skutečnou Erin Brokovich a poznat její skutečnou tvář. V novém pořadu  Erin Brokovich: Vítězství spravedlnosti samotná Erin odhaluje příběhy silných žen, které se postavili nespravedlnosti a rozhodli se bojovat.


erinKaždá z žen, se kterými jsem se během natáčení setkala je pro mne hrdinkou, jelikož našla vnitřní sílu bojovat za spravedlnost bez ohledu na to, jak dlouho to potrvá, a toho si nesmírně cením. Natáčení pořadů pro mne bylo od začátku do konce vždy potěšením“ uvedla Erin Brokovich o natáčení seriálu.


V jednom z dílů se Vám například představí příběh matky bývalého vojáka, která se snaží dostat před spravedlnost řidiče, jenž ujel od nehody, při níž zranil jejího syna tak, že následkem toho ochrnul. Má ovšem pouze vzorky barvy z auta a nulové znalosti vyšetřovacích metod. Co myslíte? Uspěje při hledání nebezpečného řidiče?


Setkání s různými ženami, jež každá odhalí kus svého životního příběhu je natolik inspirující, že už možná nebude chtít podléhat nespravedlnosti, jež se kolem Vás odehrává.  Sledujte pravidelně každou sobotu od 18:50 hodin na Zone Reality.

Skutečná Erin Brokovich se v současné době věnuje dokončování své knihy Take it From Me, Life´s a Struggle But You Can Win, přednáškám po celém světě, ale také stále ještě případům týkajících se znečištění.


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
škoda, že nechytáme Zone Reality Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak to může být hodně zajímavý pořad! Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka