Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aňa Geislerová hostem dvou amerických filmových festivalů

13. 01. 2012 | Úspěšní lidé
Herečka Aňa Geislerová 10. ledna odlétá do USA na „miniturné“ po filmových festivalech. Na slavném filmovém festivalu v Palm Springs (5. - 18. 1.) se zúčastní dvou projekcí filmu Nevinnost režiséra Jana Hřebejka, který měl v České republice premiéru v loňském roce.  

„Atmosféru Palm Springs jsem zažila už s filmem Štěstí Bohdana Slámy,“ připomíná Aňa Geislerová. A s nejnovějším filmem režiséra Bohdana Slámy Čtyři slunce se poprvé podívá na prestižní přehlídku nezávislého filmu Sundance (19. - 29. 1.). Čtyři slunce budou soutěžit v sekci pro světový hraný film v konkurenci dalších třinácti filmů.

„Mám radost, že o oba české filmy je zájem, je to určitě velký úspěch. Do Ameriky se moc těším. Na teplo i zimu. Na všechno. Na honosné Palm Aňa Geislerová hostem dvou amerických filmových festivalůSprings, město cadillaků a bohatých amerických důchodců, i do Colorada s podstatně uvolněnější atmosférou...,“ říká Aňa Geislerová.

V kriminálním dramatu Nevinnost si Aňa Geislerová zahrála manželku lékaře z vážené rodiny, kterého nezletilá pacientka obviní z pohlavního zneužití. Film byl pro diváky i kritiku příjemným překvapením a kromě výborných hereckých výkonů nadchnul propracovanou zápletkou a šokujícím vyústěním.

Čtyři slunce režiséra Bohdana Slámy jsou příběhem rodiny z malého městečka, jejíž členové se smiřují s realitou nesplněných snů a potýkají se s touhou změnit život k lepšímu. V tomto lehce humorném rodinném dramatu ztvárnila Aňa Geislerová jednu z hlavních rolí společně s Jaroslavem Pleslem, Markem Šáchou, Karlem Rodenem nebo Igorem Chmelou.


Zdroj: 2media.cz

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Aňa Geislerová hostem dvou amerických filmových festivalů:

Aňa Geislerová hostem dvou amerických filmových festivalů
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
a pokoukání...SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles