Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aneta Langerová pracuje na novém albu

16. 06. 2009 | Úspěšní lidé
V těchto dnech vstupuje do českého éteru první singl z chystané novinky zpěvačky Anety Langerové. Jmenuje se „V bezvětří“ a hudbu k němu složila Aneta a text napsal Filip Horáček.

Zpěvačka dále pokračuje ve studiu na přípravě svého třetího alba, které produkuje Martin Ledvina. Novinka vyjde letos na podzim. Turné k nově připravovanému albu se chystá na začátek roku 2010.

Již tento týden Aneta odhalí svůj nový autentický web Langerová Aneta.cz , který bude pravidelně navštěvovat a naplňovat zajímavostmi z jejího každodenního života. Tento blog bude Anetě sloužit ke komunikaci se svými fanoušky, kteří se tak dozví novinky o novém albu, koncertech a jiných aktivitách. První zajímavostí je Anetin příspěvek k samotné tvorbě webu - hlavní grafická část je její autentická kresba.

Aneta Langerová pracuje na novém albuVe čtvrtek 11.června můžete Anetu potkat v kavárně Potmě, kterou bude otevírat  ve 13 hodin na Ovocném trhu spolu s Hanou Hegerovou. Na sedm dní tak otevře dveře do světa černějšího než ebenový dřevo, za jehož zdmi se vaří nejčernější káva u nás.

Pátý ročník Kavárny POTMĚ nově nabídne také doprovodný hudební program na střeše kavárny pod názvem „Hudbou ke společnému světu“. V průběhu týdne tam vystoupí například Michal Hrůza, Tomáš Klus nebo frontman skupiny Chinaski Michal Malátný.

Patronka projektu Aneta Langerová se ihned po slavnostním otevření promění v číšníci, a první návštěvníci tak budou mít ojedinělou možnost nechat se obsloužit milou Světluščí patronkou.

Později odpoledne pak atmosféru v kavárně zpříjemní „hraním POTMĚ“.
„Minulý rok jsem poprvé zpívala a hrála  potmě a také se snažila  obsloužit všechny návštěvníky, kteří si do kavárny přišli v klidu posedět a zažít něco, co zanechá v člověku silnou vzpomínku na svět bez barev.  Hraní a zpívání potmě je pro mě opět výzvou, ale když se zadaří, vyzpívám ze sebe mnohem víc než za světla. Tma má kouzlo fantazie.“ svěřila se Aneta Langerová.

Čtěte také:
Aneta Langerová oslaví zítra narozeniny v rodných Říčanech
Aneta míří na festivaly
Aneta Langerová natočila videoklip s překvapivou pointou
Benefiční koncert

Zdroj: Světluška.net

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !