Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Antická desítka Miss Academia odhalena

20. 01. 2010 | Úspěšní lidé

Soutěž MISS ACADEMIA ČR 2010 zná své finalistky. Deset dívek se v březnu utká o korunku a titul antické bohyně. Celkem 255 vysokoškolaček z celé České republiky poslalo přihlášku, aby mohly ukázat své přednosti těla i ducha v této prestižní soutěži.


Dívky prošly náročnými castingy v Praze a ve Zlíně. Deset z nich se probojovalo do finále. Na druhý casting 15. ledna přišlo o postup do finále bojovat 30 dívek do zlínského Univerzitního centra. „Prvním úkolem bylo zvládnutí vědomostně-inteligenčního testu. Realizační tým připravil 4 rozdílné verze, dvě z toho byly použity pro casting v Praze a dvě verze čekaly na dívky ve Zlíně,“ řekla jedna z manažerek projektu Hana Pavlínová. „Porota usedla na svá místa po dvanácté hodině, aby dívky svědomitě ohodnotila prostřednictvím přehlídky ve společenských šatech, rozhovoru a promenády v plavkách.“


zlinHodnocení se ujali předseda poroty Doc. RNDr. Vojtěch Křesálek Csc., ředitelka Ústavu marketingových komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně Mgr. Ing. Olga Jurášková, zástupkyně Akademického senátu Bc. Jitka Alexová, zástupce mediálních partnerů Mgr. Štěpán Prachař, vedoucí divize skautingu agentury Elite Model Look Tereza Kuklíková a Hana Pavlínová, jedna z manažerek projektu MISS ACADEMIA ČR 2010. Ihned po vyhlášení výsledků zlínského semifinále organizátoři porovnali výsledné body všech dvaceti postupujících a vybrali konečnou desítku, která se 31. března 2010 v Městském divadle ve Zlíně utká o titul MISS ACADEMIA ČR 2010.


Z pražského semifinále postoupily:


Tereza Svobodová - Univerzita Karlova, 21 let, Karlovy Vary
Jana Tumová - Vysoká škola obchodní v Praze, 23 let, Praha
Aneta Hoffmannová - Univerzita Karlova, 23 let, Praha
Bohuslava Jiroušková - Univerzita Karlova, 20 let, Valašské Meziříčí
Michaela Junová - Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, 23 let, České Budějovice


Ze zlínského semifinále postoupily:


Kateřina Kubačková - Ostravská univerzita v Ostravě, 20 let, Horní Těrlicko - Karviná
Radana Janovská - Univerzita Palackého v Olomouci, 20 let, Hustopeče
Lenka Kuglíková - Vysoká škola polytechnická v Jihlavě, 22 let, Brno
Bohdana Kopciová - Masarykova univerzita v Brně, 23 let, Třinec
Marie Chamillová - Masarykova univerzita v Brně, 21 let, Rožnov pod Radhoštěm


prahaPro finalistky je již za čtrnáct dní připraveno jedno z úvodních soustředění. „Při víkendovém soustředění na holky čeká náročný program v podobě natáčení, focení a pořizování rozhovorů. Letošní ročník se nese v duchu antiky. Chceme tím ukázat, že antika ctila přirozenou krásu, ale také intelekt a moudrost,“ upřesnila manažerka Eva Krutáková.


Soutěž MISS ACADEMIA ČR pořádají letos již po 14. studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rámci předmětu Komunikační agentura. Oslovovány jsou všechny studentky vysokých a vyšších odborných škol z celé České republiky. Její počátek se datuje již k roku 1997, kdy byla v rámci reprezentačního plesu zlínské Fakulty technologické zvolena nejmilejší studentka. Od té doby soutěž prošla mnohými změnami, její poselství však zůstává stále stejné.


Nehledáme umělé ideály dnešní doby, ale dívku, která ukáže, že ke skutečnému významu slova krása patří vně půvab, šarm a inteligence.


Zdroj: Miss Academia.cz


Zdeničkaa
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
vetsich slov a komentaru...jsou...excelentni
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles