Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Céline Dion - co o ní možná nevíte?

3. 08. 2009 | Úspěšní lidé
Její příběh zní jako pohádka. Céline Dion je popová superstar, která našla svého prince a žije šťastným životem. Její hlas si zamilovaly miliony fanoušků po celém světě. Svými hity jako Beauty and the Beast, I’m Your Lady a My Heart Will Go On dokázala, že vládne jedinečným stylem, a za svou dosavadní kariéru se prodalo více než 100 milionů jejích alb, čehož nedosáhla žádná jiná žena v dějinách hudby.

Přes všechen její talent a úspěch ji však v životě nečekalo jen štěstí. Jako nejmladší ze čtrnácti dětí vyrůstala v chudobě na předměstí Montrealu. Její rodina byla velice hudebně založená, a tak byla od malička obklopena Celine Dionhudbou. Rodiče vlastnili bar a malá Céline se svými bratry v něm o víkendu bavili hosty. Ve dvanácti letech pro ni rodiče složili píseň Ce N'etait Qu'un Reve, kterou zpívala s takovým nadšením a zaujetím, že se rozhodli poslat nahrávku Célinina vystoupení Renému Angélilovi, známé osobě kanadského hudebního byznysu. On se stal tím, kdo přebral veškerou kontrolu nad její kariérou a zajišťováním prostředků pro její první francouzsky zpívané album " Incognito ". Dokonce nechal hypotékou zastavit svůj dům, aby mohl podpořit nahrávku tohoto alba. Díky Renému získala Céline fanoušky ve všech francouzsky hovořících provinciích Quebecu.

Během dospívání se naučila anglicky a svůj styl přizpůsobila mezinárodnímu publiku. Pak začala Célinina kariéra vzkvétat. Céline získala řadu ocenění a všude sklízela jen samý pohádkový úspěch. Ale všechno pohádkové nebylo. Aby mohla prorazit i jinde, než ve frankofonních zemích, musela se naučit anglicky. Cél na toto období nerada vzpomíná, protože zvláště v prvních dvou měsících studia docházela na lekce v 9 hodin ráno a odcházela třeba i v 5 odpoledne. Byla to pro ni tvrdá škola, ale věděla, že to k úspěchu potřebuje, a tak bojovala. Od této chvíle se začal dostavovat jeden úspěch za druhým a Céline se brzy dostala mezi nejslavnější popové hvězdy. Její cesta ke slávě nebyla lemována žádnými vážnými překážkami, protože její talent a motivace ji nikdy neopustily.
Celine Dion
Komplikace však vznikly v jejím soukromém životě, v němž musela několikrát čelit nepříznivým zvratům. V roce 1994 si vzala o 26 let staršího Reného Angélila, o pět let později se ovšem rozhodla opustit showbyznys a pomáhat mu v boji s rakovinou. Po třech letech se vrátila do světa popu a to ve své velkolepé show v lasvegaském Caesar’s Palace, v níž pravidelně vystupovala téměř pět let. Jako pyšná maminka osmiletého chlapečka se navíc díky svému pracovnímu rozvrhu může kdykoli věnovat rodině.


Zdroj: ZONE CLUB TV

Sixtie
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
přeju jí hlavně hodně zdraví.Zpívá moc hezky.Souhlasím,že líp než Madona.
Obrázek uživatelky
profil
jako zpevacka, ale i jako maminka a manzelka
Obrázek uživatelky
profil
Řekla bych,že Seline je paní zpěvačka,která dovede pohladit po duši svým procítěným hlasem a texty v písních...
Co se týká Madony,tak se právem může pyšnit názvem"královna popo"...na ní nikdo nemá!...
Obrázek uživatelky
profil
nedavno jsem navštívil jeden klub kde slečna Celine vystupovala a musím uznat, že to byla naprosto skvělá podívaná. Byl jsem na koncertu i v praze a tak vím jaká byla atmosféra na živáku.Plzeňská Celine je naprosto dokonalá podívejte se na její stránky prý tam bude i video
http://onewomanshow.websnadno.cz/
Obrázek uživatelky
profil
jak se může s tak nádherným hlasem porovnávat s madonou?madona založila svůj úspěch na odporném c´hování a sexu na jevišti!!!!!!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles