Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Debbi vydává album Love, Logic and Will

6. 04. 2013 | Úspěšní lidé
Téměř přesně po dvou letech vydává 15.4. 2013 zpěvačka Debbi své druhé studiové album Love, logic and will. Svoji pěveckou kariéru nastartovala právě 19 letá zpěvačka Debbi hitem Touch The Sun, který se stal nejhranější skladbou  roku 2011 v českém éteru a zároveň získal prestižní ocenění Anděl v kategorii Skladba roku.

Dalším hitem se stala letní píseň La, La a v loňském roce zpěvačka vokálně vypomohla rapperovi Lipovi v jeho songu Ležím v Tvé blízkosti. A i tato skladba dosáhla mimořádných úspěchů. Téměř okamžitě se stala velkým internetovým a následně i rádiovým hitem, čímž se Debbi a její nezaměnitelný „nemocný“ hlas nastálo zabydlely v nejvyšších rotacích českých i slovenských rádií.

Debbi vydává album Love, Logic and WillNa tyto úspěchy již nyní navazuje i první oficiální singl z nového alba Debbi - Love, Logic and Will - You Take Me There. Balada p!nkovského střihu, na které je jasně poznat, jak velký kus práce se svým hlasem zpěvačka za poslední dva roky udělala, je momentálně jednou z nejhranějších domácích skladeb v českém éteru.
 
Zbrusu nové album zpěvačky Debbi  Love, logic and will vznikalo téměř celý uplynulý rok v pražském nahrávacím studiu RePrague pod vedením producenta Martina Ledviny.
O repertoár se tentokrát autorsky největší měrou postaral právě sám Martin Ledvina, ale svými skladbami přispěla i Jana Kirschner, Samuel Hora nebo překvapivě i rokenrolová legenda, Čechoameričan Ivan Král, který si zazpíval na novém albu s DEBBI duet How Can I Resist You.

Sama Debbi ke vzniku nového alba  Love, logic and will říká:


"Natáčení trvalo přesně rok. Zdá se to jako dlouhá doba, ale nám extrémně záleželo na výsledku. Chtěli jsme se posunout. Už jsme nechtěli mít na albu popěvky jako La, La nebo Touch The Sun... Jsou to dobrý písničky a pořád je rádi hrajem, ale chtěli jsme udělat krok dopředu. Jak zvukem alba, tak i způsobem zpívání. Takže jsme vybírali ještě z většího množství skladeb.

Hodně jsme ve studiu jamovali a experimentovali. Taky jsem už občas propadala panice, že pořád jenom zkoušíme, hrajeme, jamujeme a výsledek nikde. Nakonec se ten čas ukázal jako nezbytný pro to, abychom se všichni posunuli dál. A já jsem přesvědčena, že se to podařilo. Natáčení jsme si užívali a výsledek podle mě stojí za to
.“

A opravdu. Debbi na novém albu  Love, logic and will jen vzdáleně připomíná tu zpěvačku, která před dvěma lety zpívala bezstarostné songy ze svého debutového alba. DEBBI hlasově i pěvecky dospívá a zraje jako mladé portské víno. A nedá se než konstatovat, že její emotivní hlasový projev se přirozeně potkal se současným „retro“ soundem celého alba, který se aktuálně veze na vlně celosvětové popularity.


Tracklist alba  Love, logic and will:


1. Love, Logic and Will (part I) (Martin Ledvina)
2. Love, Logic and Will (part II) (Martin Ledvina/Lucien Zell)
3. This Is It (Jana Kirschner)
4. You Take Me There (Tim Hawes/Paul Drew/Greig Watts/Pete Barringer/Obi Mhondera/Rike Boomgaarden)
5. Your Physical Presence (Martin Ledvina/Lucien Zell)
6. Miss You (Jana Kirschner)
7. Hey You (M. Behm/K. Morgan/R. Irving)
8. It’s Not Hard (Martin Ledvina/Lucien Zell)
9. How Can I Resist You (feat. Ivan Král) (Ivan Král/Cindy Hudson)
10. Take This Song (Samuel Hora)

Bonusy:

11. By My Side (Graus/Kachut/Zubak/Palpova/Graus)
12. Ležím v Tvé blízkosti (feat. Lipo) (Lipo/ODD/Martin Ledvina)

Nové album zpěvačky Debbi Love, Logic and Will vychází 15.4. 2013!

Zdroj, foto: Universal

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
hvězdiček je 12 do tuctu...
Obrázek uživatelky
profil
V Super Star neprošla a přesto se jí daří.Smajlík Má hezké písničky. Kdo umí, ten umí. Pokud má svůj tým....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles