Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ewa Farna vydala album Leporelo

9. 01. 2015 | Úspěšní lidé
Nové album Ewy Farne tentokrát vyšlo netradičně a s úspěchem nejprve v polské verzi, pod názvem (W)inna?. Nyní přichází zpěvačka Ewa Farna konečně s českou deskou, kde výraznější aranžerské proměny dostál především velmi úspěšný první singl Leporelo.

Ten se stal po delší odmlce jejím velkým hitem, který pronikl mimo jiné i do radiové TOP 10. Novinka přichází tedy téměř po 5 letech vyplněných řadou live CD, DVD, polských alb a speciálních projektů, což v Ewině věku těžko může říct některá z jejich současných a starších kolegyní.

Ewa Farna vydala album LeporeloPoslední studiové české CD totiž vydala ve svých šestnácti letech. Stejně jako zpěvačka sama je tak její největší hrdostí to, že i nové album „LEPORELO“ je dospělé. Nyní z něj Ewa představuje nástupce hitu Leporelo! Tím se stala píseň z Nálezů a krás! 

Deska je mé přenášené dítě, vznikala tak nějak dva roky a vychází po pěti leté pauze na českém trhu. Už se moc těším, až ji budu držet v náručí. Je to poprvé deska bez publishingu, pouze s písněmi, které jsem psala já a kapela. Kluci mi moc pomohli, napsali krásné věci. S přetlumočením polských textů mi také pomáhali skvělí lidé,“ říká k dlouho očekávanému albu Leporelo Ewa.

Vedle Ewy se na hudbě a textech k albu Leporelo podíleli např. hudebník Marcus Tran, který je spoluautorem stejnojmeného hitu, autorská dvojice Martin Chobot a Filip Sázavský, textaři Ondřej Ládek nebo Robin Král.

Na desce je celkem 12 skladeb, několik výrazně rockových písní, jsou tam balady i příjemné melodické věci dochucené jinými hudebními styly. Na žádné desce nebylo tolik mě,“  říká Ewa a dodává: „Na této desce je třeba píseň věnována mámě, také píseň pro ségru, o mém managerovi Leškovi, nebo třeba o velmi vlivných lidech. Věřím že tuto otevřenou zpověd fanoušci ocení. Jestli mě chcete poznat, poslechněte si tuhle desku:).“

Track list alba LEPORELO 


LEPORELO
Z NÁLEZŮ A KRÁS
OBLÍBENÁ VĚC  
PROMILTE MI
NÁHLE
KDO SE MNOU TANČÍ
NECH MĚ ŽÍT
BEZ TITULKŮ
MÁMĚ
NEZNÁMÁ ZNÁMÁ
LEŠEK
TU BI KONTINIUT...

Nové album „Leporelo“
oficiálně vyšlo 14.11. 2014 u Universal Music.


Zdroj, foto: Universal

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !