Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Helena má vlastní rádio, nové DVD a chystá narozeninový koncert

23. 05. 2011 | Úspěšní lidé

Na začátku dubna bylo spuštěno nové internetové Rádio Vodopád. 24 hodin denně 7 dní v týdnu hraje písničky Heleny Vondráčkové a lze ho poslouchat z kteréholiv místa na světě. Vzhledem ke specifickému hudebnímu zaměření je rádio jakýmsi poděkováním nebo spíše dárkem pro fanoušky a příznivce zpěvačky, jejíž hudební kariéra trvá bezmála půlstoletí.


Zařadilo se do velké internetové rodiny Abrádií, kde má jen několik největších hvězd své vlastní rádio. Z českých pouze kapela Olympic a nyní také Helena. V této chvíli obsahuje databáze cca 640 Heleniných písniček. Z těch nejzajímavějších lze upozornit na kompletní zahraniční alba, mnohá u nás nikdy nevyšla.


dvd já půjdu dálDo budoucna se chystají pravidelné aktualizace, během nichž budou doplňovány písničky z dalších CD, LP a také SP.  Průběžně bude docházet k obnově spojovacích jinglů a v delším časovém horizontu jsou plánované krátké tématické bloky.


Na přípravě rádia se samozřejmě podílí i Helena. Osobně dohlíží na sestavování playlistů, zajišťuje převod analogových nahrávek z LP a SP desek,  nahrála několik startovních spotů a připravuje další.
I když Rádio Vodopád  funguje teprve druhý týden, z prvních nadšených ohlasů lze usoudit, že si rychle získává posluchače nejen z řad fanoušků, kterým bylo primárně určeno.


Já půjdu dál“ název nového DVD Heleny Vondráčkové, které vyšlo 29. dubna u vydavatelství Supraphon, jasně naznačuje, že to Helena ještě nebalí a hodlá své příznivce dál zahrnovat dobrou muzikou. Tentokrát navíc ve vizuální podobě. Tracklist DVD sestavený z archivních i současných vystoupení z televize či filmu čítá 36 stop.


helena vondráčkováNa začátku se nachází Vzdálený hlas, na konci pak aktuální Stín po nás dvou, Nic nás nerozdělí nebo titulní Já půjdu dál. Výčet hitů, pódiových nahrávek a raritních záznamů slibuje procházku  melodiemi s jasným interpretačním vkladem, vysokou profesionalitou a obdivuhodnou přitažlivostí.


DVD Já půjdu dál přináší další svědectví o různých podobách zpívání a show Heleny Vondráčkové a navazuje na předchozí úspěšné DVD Přelety, které bylo oceněno zlatou i platinovou deskou. V neposlední řadě chystá Helena nový koncertní repertoár. Poprvé ho představí v Recitálu 9. června v pražském Divadle Hybernia, kde již popáté oslaví narozeniny se svými příznivci.  Role hlavního gratulanta se ujme muzikálový zpěvák a herec Marian Vojtko. Vstupenky jsou v předprodeji sítě Ticketportal. A těm, kteří ještě váhají, lze vřele doporučit záznam z předloňkého koncertu v divadle Kalich - 2CD Recitál.





Zdroj foto: Jakub Ludvík


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
FERAS59
ze nema konkurenci jo a co tak Lucie Bila ta myslim vede o mnohem vic nez Helena pokud vim
tak Helena musela rusit koncerty protoze nevyprodava saly a zatim je jen popularni diky skandalum svyho manzilka
Obrázek uživatelky
profil
ji zrovna nemusím od té doby co má michala martinaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
hlavně, že si stěžovala, že ji málo hrají - SmajlíkSmajlík podle mě ji hrají dost často
Obrázek uživatelky
profil
ale v jednom kuse poslouchat jenom ji, tak to bych neuneslaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles