Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Helena Vondráčková: „Jsem jaká jsem“

8. 12. 2007 | Úspěšní lidé
Již v polovině listopadu 2007 se objevilo na pultech hudebních obchodů hitové 2CD Heleny Vondráčkové s názvem Jsem jaká jsem (best of ...).

Jak CD vzniklo?

Fanoušci Heleny Vondráčkové dostali šanci, aby si sami odhlasovali, které písničky od Heleny chtějí vydat. K dispozici dostali téměř všechny Heleniny nahrávky. Hlasovalo se zhruba měsíc v létě 2007 na oficialních webových strankach Heleny Vondráčkové. Výsledkem je 2CD Jsem jaká jsem = podle jedné písničky z osmdesátých let, kde Helena promlouvá k fanouškům. Tato písnička zažila comeback na listopadovém koncertě Heleny Vondráčkové v Lucerně a měla velký úspěch.
Helena Vondráčková Na 2CD Heleny Jsem jaká jsem je 40 vybraných hitu a jedna novinka "Ha ha ha". Tuto písničku pro Helenu Vondráčkovou napsal autor světového hitu "Mambo No.5" Giorgio Koppehele.

Během prvního týdne se prodalo více než 7000 ks tohoto 2CD Jsem jaká jsem. Hitové 2CD od vydavatelství Universal Music si můžete za cenu 335 Kč koupit v eSHOPu Agentury MM Praha. Na této adrese můžete zakoupit i další CD Heleny Vondráčkové včetně limitovaného CD singlu Ha ha ga.


Helena Vondráčková Na jaké písničky se na 2CD Jsem jaká jsem můžete těšit?
Dlouhá noc; Sladké mámení; Lásko má, já stůňu; A ty se ptáš, co já; Kam zmizel ten starý song …… celkem na Vás čeká 41 těch nejlepších písní Heleny Vondráčkové.

A Vy můžete v týdnu od 10. – 16. prosince 2007 soutěžit o toto 2CD Heleny Vondráčkové.




Foto: Tomáš Beran
Zdroj: www.vondrackova.net


ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tak tuhle pani nemusim!!! Od te doby co se vdala za pana Martina ji to nejak prestalo myslet. Nebo ze by to bylo vekem?! Neustale se nekde s nekym hadaji,dohaduji a soudi. No to je uroven!!! Slyseli jste nekdy ze by se Karel Gott takhle nekde znemoznoval? Ne§ A proc? Protoze to je "PAN UMELEC!" ten to nema zapotrebi aby se zviditelnoval touto cestou.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles