Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hříšná TORI AMOS se vrací do ČR!

28. 07. 2009 | Úspěšní lidé

TORI AMOS navštíví Českou republiku již 24. 9. 2009!

Jedna z nejdůležitějších žen na hudební scéně, zpěvačka a skladatelka Tori Amos, se v září vrátí do České republiky, aby představila své nové album „ABNORMALY ATTRACTED TO SIN“, které vychází v těchto dnes.

Tori Amos, svérázná americká písničkářka a pianistka, je na své desáté studiové desce přitahována hříchem; tak nějak by dal název alba přeložit. Album si Tori, jak je jejím zvykem, i sama produkovala. Tori Amos není třeba nijak představovat. Autorka hitů jako „CRUCIFY“, „SILENT ALL THIS YEARS“ či "PROFESSIONAL WIDOW“, patří k nejuznávanějším písničkářkám, která si svou stabilně vysokou úrovní desek vydobyla respekt kritiků i posluchačů.

Hříšná TORI AMOS se vrací do ČR!TORI AMOS – seznamte se

Americká zpěvačka, vlastním jménem Myra Ellen Amos, pochází z města Newton v Severní Karolíně na východním pobřeží USA. Již ve třech letech se u ní projevily vlohy ke hře na piano, ve čtyřech skládala vlastní hudbu a v šesti letech byla jako nejmladší student přijata na prestižní konzervatoř v Baltimore.

V sedmnácti letech si změnila jméno z Ellen na Tori. Maturovala v roce 1981 v Marylandu. V naději nové perspektivy se brzy přestěhovala do Londýna a začala pracovat na svém prvním sólovém albu. To dostalo název „Little Earthquakes“ a zaznamenalo první velký úspěch. V témže roce vyšel ještě jednou singl „Crucify“, který obsahoval i pianovou verzi písně „Smells Like Teen Spirit“ od kapely Nirvana.

Hříšná TORI AMOS se vrací do ČR!V rychlém sledu následovalo vydání dalších dvou alb „The pink“ a „Boys for Pele.“ Tuto desku podpořila na koncertním turné, na jehož konci Tori zjistila, že je těhotná. Bohužel tři měsíce poté o dítě přišla a v depresi vydala další album „From the Choirgirl Hotel“, které se řadí k jejím nejlepším.

O rok později se Tori přihlásila deskou „To Venus and Back“. Na výběru „Strange Little Girls“ nabídla svým fanouškům skladby od jiných, převážně mužských, autorů, jako jsou: Neil Young, Eminem nebo Lou Reed. Nová studiová deska (v pořadí sedmá) vyšla o rok později pod názvem „Scarlet’s Walk“. Na jejího následovníka „The Beekeeper“ museli příznivci zpěvačky čekat celé tři roky až do r. 2005.

Hříšná TORI AMOS se vrací do ČR!Všechny zpěvaččiny nahrávky byly kladně oceněny jak kritikou, tak samotnými posluchači. Rok 2007 byl pro obě tyto skupiny ve znamení počinu „American Doll Posse“, který Tori Amos s kapelou podpořila na svém koncertním turné a na živo představila i v České republice, kde zpěvačka vystoupila vůbec poprvé. Letošní rok je v očekávání nového alba s názvem „Abnormally Attracted to Sin“, které by světlo světa mělo spatřit 18. května.

Následně se Tori Amos opět odebere na evropské turné, v rámci kterého se po dvou letech vrátí do pražského Kongresového centra a to již 24. září!

Nenechte si ujít jedinečný koncert TORI AMOS již 24. září 2009!

VSTUPENKY V SÍTI TICKETPRO.CZ
VSTUPENKY V PRODEJI OD 25. 5. 2009, CENY VSTUPENEK: 670 - 1.360,- Kč

Zdroj: Livenation

Notburga
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
netuším kto to je
Obrázek uživatelky
profil
urcite ji znate, uz pred lety bezela ceskymi radii jeji hitovka! Je uzasna..
Obrázek uživatelky
profil
nic jsem o ni nevedela...az teprve z tohoto clanku
Obrázek uživatelky
profil
tu taky neznám
Obrázek uživatelky
profil
"jedna z nejdůležitějších žen na hudební scéně" Smajlík tak tu tedy vůbec neznámSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles