Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karel Gott má nový klip k písni Země vstává

10. 12. 2016 | Úspěšní lidé
Po roční odmlce přijal Karel Gott  pozvání do vyprodané O2 Areny, kde uzavřel pětihodinovou hudební show Český mejdan s Impulsem právě písní Země vstává, která je jedním ze dvou novinek na aktuálním 2CD Karel Gott 40 slavíků.

Velké finále zvedlo kompletně více než 18 tisíc diváků ze sedaček během  živé premiéry  písně.  Autoři skladby jsou Michal David a Lou Fanánek Hagen. Nádhernou atmosféru vystoupení zachycuje klip, který byl na koncertě natočen.

Karel Gott má nový klip k písni Země vstáváKe vzniku nové písně Karel Gott řekl: „Písnička je od Michala Davida, který pro mě už několik písní napsal, jako třeba Posel dobrých zpráv, Cherchéz la femme nebo To stárnutí zrádné. A protože nás s Michalem pojí kamarádství a zná mě, tak mi píseň dokáže napsat na míru a dovede i odhadnout, kdy mám s ní vyjít na scénu. Jako tomu bylo právě i u té poslední Země vstává, která krásně popsala i mé pocity nádherného návratu na scénu." 

A právě na tuto píseň vznikl nový klip, a to z vystoupení Karla Gotta v rámci koncertu Český mejdan. Záznam se natáčel na 16 kamer během velkého  finále večera.  „Rádio Impuls mě požádalo, abych uzavřel koncert Český mejdan s Impulsem sólově právě  touto písní,“ říká Karel Gott. Producentem videoklipu je Jan Hruška, který byl současně i producentem koncertu. Klip pod taktovkou vynikající režie Libora Kodada, vyrobila Good TV.

Karel Gott má nový klip k písni Země vstává


Zdroj, foto: Supraphon

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice