Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ledecký opět roztočí Žentour

20. 12. 2009 | Úspěšní lidé

Zpěvák, skladatel a textař Janek Ledecký udělal v těchto dnech přítrž všem kuloárovým spekulacím na téma „překvapivého hosta“ svého vánočního koncertu v pražské Hybernii. Když před měsícem prohlásil, že si na tento koncert pozval hosta, kterého by nikdo nečekal, množily se tipy, které byly mnohdy i za hranicí zdravého rozumu. Mezi členkami Jankova fanklubu dokonce kolovala teorie, podle níž by se 21. prosince měl v Praze objevit někdo z Česko Slovenské Superstar.


Ne, hostem mého vánočního koncertu musí být někdo, kdo je mým hudebním srdcem prorostlý až k samotné patě a tím nemůže být nikdo jiný, než Žentour“ prohlásil jednoznačně Janek Ledecký, který svou kariéru začínal právě jako frontman této slavné rockové formace.


janekGenerálku jsme si se Žentourem střihli v létě na jednom festivalu na východním Slovensku. Ověřili jsme si tam, že nám to spolu funguje a zpívající publikum nám dalo za pravdu. To prostě přesvědčí každého“, vysvětluje okolnosti začátku nové éry Žentouru sám Ledecký. Vánoční koncert v Hybernii tak bude velkým zážitkem nejen pro Janka, ale i pro fanoušky skupiny, která dala české hudební scéně hity, jakými jsou Proklínám, Promilujem celou noc, Utajený světadíl nebo Všechno bude fajn.


Navíc se v případě Hybernie jedná o Jankův dvoutisící koncert za celou jeho kariéru. Tomu bude zřejmě odpovídat i atmosféra v sále. Na tradiční vánoční šňůře, se kterou Ledecký v těchto dnech navštíví 18 scén ve všech koutech republiky, jej doprovází kromě jeho koncertní rockové kapely také renomované smyčcové kvarteto M. Nostitz Quartet. Zpěvák, který se netají svou slabostí pro vánoční atmosféru, během koncertů zpívá nejen své slavné vánoční písně, ale vždy překvapí i nějakou tradiční koledou.


Simbelmine

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !