Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Leoš Mareš na prázdninových charitativních výjezdech

29. 08. 2009 | Úspěšní lidé

Leoš Mareš, moderátor první mezinárodní pěvecké soutěže Česko Slovenská Superstar, kterou od 6. září budou společně vysílat televize Nova a Markíza, se včera vydal na jednodenní charitativní výlet do Kamenice nad Lipou a Nového Řadova. Jako vyslanec Nadace Nova navštívil dva letní dětské tábory a Dětský domov.

Dětský letní tábor Kalich ležící u stejnojmenného rybníka nedaleko Kamenice nad Lipou byl první zastávkou Leoše Mareše na jeho včerejším prázdninovým charitativním výletě do jižních Čech. Dětem z posledního turnusu, které již za týden usednou ve školních lavicích, nemohl udělat větší radost.

leos-mares-charitativni-vyletyOchotně si s nimi povídal, rozdával autogramy a s každým, kdo měl zájem, se vyfotografoval. S chutí také se všemi poobědval štěpánskou s knedlíkem a na závěr táborníky obdaroval upomínkovými předměty.

Pak již na něj čekaly děti v nedalekém Dětském domově v Kamenici nad Lipou. Vzhledem k tomu, že v tomto zařízení v současné době pečují o 36 dětí ve věku od jednoho roku do šesti let, Leoš Mareš, coby otec dvou malých synů, tříletého Jakuba a dvouměsíčního Matěje, se tam cítil jako doma. I když slavného moderátora zatím ještě neznají, byly starší děti z jeho návštěvy nadšené. Ihned si oblékly trička, které jim rozdal, a spravedlivě se podělily se o hračky. Největší sympatie projevil Leošovi jeden z chlapečků ve chvíli, kdy moderátor usedl na zem, aby mohla vzniknout společná fotografie. Přiběhl a dal mu pusu na tvář.

cesko-slovenska-superstarPoslední zastávkou na „jihočeské cestě“ Leoše Mareše byla návštěva letního tábora pro teenagery Řadoff v Novém Řadově nedaleko Stráže nad Nežárkou, kam Nadaci Nova pozval jeho provozovatel, moderátor Snídaně s Novou, Pavel Svoboda. V táboře proslulém skvělými a neobvyklými táborovými hrami se Leoš Mareš okamžitě ocitl v obležení 108 svých fanoušků ve věku 13 – 17 let.

Dívky ho objímaly, každý se s ním chtěl vyfotografovat a autogramiáda nebrala konce. Všechny také zajímala blížící se Česko Slovenská SuperStar a objevil se i jeden recesista s vlastním pěveckým vystoupením, pro něž měl moderátor nekompromisní verdikt – do soutěže byste nepostoupil. I tady Leoš zanechal krabici dárků, které však své adresáty najdou až během závěrečné táborové slavnosti jako součást tomboly.

Zdroj: NOVA

Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
se ten Leos dostane.......
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles