Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lucie Borhyová porodila syna

12. 12. 2008 | Úspěšní lidé
Jedna z nejoblíbenějších žen televizní obrazovky Lucie Borhyová porodila dnes 11. prosince chlapečka Lucase. Oba jsou v pořádku.

Lucie začala rodit už dnes v půl šesté ráno a syn Lucas byl na světě v 11:45 hodin. Vše proběhlo bez komplikací, Lucas měří 49 cm a váží 3,16 kg. Termín porodu měla Lucie Borhyová až 23. prosince. Přítel Lucie Niko a všichni blízcí jsou velmi šťastní.

Lucie Borhyová se poprvé objevila na obrazovce 5. srpna 1999 a společně Rayem Korantengem tvořili devět let jednu z nejoblíbenějších moderátorských dvojic.

Lucie BorhyováKromě Televizních novin moderuje magazín Víkend, má za sebou uvádění řady celovečerních pořadů jako je Český slavík nebo moderování společenských akcí. Její úspěch dokazují i nejrůznější každoroční ocenění z diváckých anket TýTý nebo Anno.

Nástupkyní Lucie v Televizních novinách se stane herečka, modelka a studentka diplomacie Michaela Ochotská, kterou uvidí diváci poprvé na obrazovce společně s Rayem Korantengem ve čtvrtek 18. prosince 2008. Dnes a zítra zasednou do moderátorských křesel v Televizních novinách dvojice Markéta Fialová a Karel Voříšek, v sobotu je vystřídá Renáta Czadernová a Pavel Dumbrovský.


Zdroj: TV Nova

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
je opravdu sympatickáá!!
Obrázek uživatelky
profil
Lucie je mi moc sympatická, syna ji přeji a zároveň ji blahopřeji, ale zároveň je mi moc líto, že ji na obrazovce nebudeme vídat. Její náhradnice je moc studená.


Lihozu
Obrázek uživatelky
profil
oběma. Klobouk dolů - do zaměstnání chodila do poslední možné chvíle - ne jako dnešní cukrlinky, které zůstávají na nemocenské ihned po otěhotnění a stále si stěžují na klasické problémy související s těhotenstvím.Chudáci jejich manželé.Je jedna z mála, které jsem fandila....
Obrázek uživatelky
profil
Přeji oběma hodně zdraví.
Obrázek uživatelky
profil
Denně na světě rodí desetitisíce možná statisíce žen a z Borhyové dělají málem unikát. Je mi z toho na blití, jak musíme sledovat v médiích kdejaký prd bezvýznamných "celebrit".
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice